Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy nem találok egy olyan lányt se,akivel komolyat tudnék elképzelni?

Figyelt kérdés

Pedig nem érdekelnek kalandok, komoly kapcsolatot szeretnék, mégse érzem senkivel azt,hogy ez működne. Még jópár évvel ezelőtt legalább volt néha egy-egy fellángolásom, amikor viszonzatlanul szerettem egy-egy lányt, de már ilyenek se fordulnak elő. Egy ilyen totális érdektelenség, kiégettség van a részemről. Jönnek-mennek csajok, eljutunk eddig-addig, de valahogy nem alakul ki komolyabb, és többnyire azért,mert nem tudok lelkesedni és vagy én vagy a lány megszakítja a folyamatot emiatt, hogy nem érzi rajtam. Szexbe nem mindenkivel megyek bele,csak aki kezdeményezi, nekem eleve kell egy érzelmi kötődés hozzá, ha túl hamar megyünk bele az utólag mindig megvisel,mert nem ilyen 'kapcsolatra' vágyom.

Nekem valszeg valami olyasmi lenne való, ahol tényleg nagyon lassan fokozatosan ismerjük meg egymást, de úgy veszem észre, hogy erre senki se vevő, mert ha nem lelkesedem azonnal akkor inkább keresnek valakit, aki könnyebben kapható, vagy rám hajtanak olyan szinten, h én ábrándulok ki.

Egyesek ajánlották a vallásos közeget, hogy az jobban való lenne nekem,de én nem tudok azonosulni egyik vallással sem,voltam ilyen keresztény csoportokban,de ott vagy képmutató emberekkel találkoztam, vagy olyanokkal akik annyira komolyan vették, hogy az nekem már sok lett volna.

Nem tudom, más is küzd e hasonló problémával. Nekem az okoz leginkább nehézséget, hogy nem hagynak időt, hogy megismerjük egymást, hanem azonnal akarnak mindent, és ha nem kapják meg, akkor erőszakos nyomulásba kezdenek, vagy gyorsan keresnek valaki mást. Persze lehet, hogy az én hozzáállásommal van a probléma, és el kéne fogadnom, hogy egy rohanó világban élünk,ahol én vagyok túl lassú, nekem kell túl sok idő.

2022. ápr. 9. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
9%
Alacsony EQ
2022. ápr. 9. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem megfelelő a környezeted/te magad.
2022. ápr. 9. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha 30 alatt vagy, akkor ez még változhat, de ha fölötte, akkor ez nagy szívás neked.
2022. ápr. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!