Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz olyan férfit találni aki tényleg megakar állapodni? Miért ilyen nehéz stabil kapcsolatot létrehozni?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad 40-esek között keresni. Én 29 évesen mentem hozzá egy 40 éveshez, aki házasság után dobta be, hogy csak hitegetett, ő sosem akar gyereket, nyugodjak bele. Elég villámházasság lett, néhány hónap után el is váltam, nem tudom elképzelni sem, ő mit hitt. Utána elmentem néhány randira idősebb férfiakkal, de mindnél az volt a gondolatom, hogy úristen, miért nincs még családja? És tudod miért? Mert jól írta itt a 9-es, aki családot akar, korábban megteszi. Összejöttem egy 28 éves férfival, egy éve vagyunk együtt, már baba project van, közös célokkal, közös ingatlannal. Mert neki ez az élet volt a célja, nem úgy, mint az örök agglegény 40-eseknek.
2022. ápr. 9. 10:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
8# írtam hogy nehéz, de ki lehet szűrni. Azért nehogymár évekig ne vegye észre valaki hogy csak szórakoznak vele( szerintem észreveszi csak pont nem akarja látni) Lehet tényleg én vagyok akkor a naív, de nálam mindig hamar kibukott. Figyelni kell a jelekre és a tettekre.
2022. ápr. 9. 10:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

En jártam 40 es gyerektelenekkel.

Mindegyik max azert vállalná be a gyereket hogy engem megfogjon megtartson lekössön, illetve ha nekem kell akkor rámterhelik azt is mogy minden nyűgjét baját is vállaljam ő meg néha majd megsimogatja a buksiját meg anyagilag száll csak bele.

Nem egy 49 esnek ezért nem szultem csak mert ők komolyan ugy vannak vele mintha nekem kéne egy cukis kiskutya es akkor oké megcsinálja ő de én gondozzam meg ejszakázzak stb vele mert ők nem fognak az biztos.

Ahhoz hogy ne hagyjam el őket képesek belemenni házasságba gyerekvállalásba is a nő kedvéért de csak ilyen feltetelekkel hogy mindent a nő csinal meg vallalja válaskor esetleg annak is a kovetkezményeit ha a gyerek a nyakán marad.

Szoval VANNAK 40 es egyedulallo gyerekmentesek akik csinálnak szivesen gyereket el is vesznek, de ennyit adnak bele is hogy csak megcsinálják plusz pénzt. Valás után meg semmi.

Es mindezt csak es kizarolag a fix p.nci megtartása miatt.

2022. ápr. 9. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:
*jav nem egy 40 esnek
2022. ápr. 9. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#12: Óriási tévedésben élsz. Ugyanis egy szerelmes nőt egy minden hájjal megkent, sármos, jóképű férfi még akkor is át tud verni, akár hosszú távon is, ha a nő kimondottan intelligens. Nem olyan könnyű átlátni a szitán, mint gondolod. Ha a férfi elég ügyesen keveri a kártyákat, mindig tud racionális okot adni arra, hogy miért ne most házasodjanak össze. Például mondhatja azt, hogy a kiterjedt rokonsága elvárja, hogy elhívják a lagziba, ami így sokba kerül, s célszerűbb volna először a lakásra gyűjteni. Nekem van egy kimondottan intelligens, két diplomás, 30 körüli nőismerősöm, aki a közelmúltban 4 évig együtt élt egy férfival, míg leesett neki a tantusz, hogy csak játszadoznak vele. Albérletben éltek, s a férfi azt mondta neki, hogy ne albérletbe szüljön gyereket, először legyen meg a családi fészek, mielőtt összeházasodnak. Olyanokat megcsinált vele, hogy elmentek közösen eladó házakat nézni, s számolgatták, hogyan tudnák valamelyiket banki kölcsönnel megfizetni. Persze mindig volt ok arra a férfi részéről, hogy miért nem felel meg valami. Mire a nő végre rájött, hogy az egész házasodósdi meg otthonteremtősdi tervezgetés nem több üres színjátéknál, elúszott 4 év a fiatalságából. Azóta az illető nőismerősöm talált egy újabb társat, de a legszomorúbb az egészben az, hogy egyáltalán nem garantált, hogy az új férfi nem játssza el megint vele ugyanazt, és nem csak egy barátnő kell neki is csupán pár évre.

Hasonló dolgot csinált meg egy elvált férfi rokonom egy nővel. Még fel is épített saját erőből egy kis házat apránként, néhány év alatt, azzal hitegetve a nőt, hogy majd az lesz a közös otthonuk. Csak amikor a ház elkészült, akkor közölte a nővel, hogy meggondolta magát, mégsem akarja elvenni. Mondd már nekem, melyik az a szerelmes nő, aki a házépítés évei alatt komolyan kételkedett volna? Ki az, aki nem hiszi el ilyen helyzetben, hogy a ház részben neki is épül? Ki az, aki nem harap rá az ilyen horogra, s nem hisz az álmainak?

Szóval nincs biztos szűrő, hidd el. A közös jövő látszólagos tervezgetésével, ügyes hitegetéssel a nőkben könnyedén, akár évekig is fenn lehet tartani az álomkergetést és a házasság, családalapítás reményét. A nő elveszít néhány évet, a férfi pedig fél éven belül talál egy újabb áldozatot, akivel megintcsak eljátssza ugyanazt. Ez van, s ez ellen nincs igazán orvosság, kivéve a nagyon vallásos emberek esetét, akiknél a házasság előtti együttélés tiltott.

2022. ápr. 9. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez engem már egy ideje nem foglalkoztat. Családalapitas? A tarskeresest is elengedtem. Egyedül élem az életem. Volt két párkapcsolatom. Változatosabb és szívesebb volt akkoriban minden. Viszont a jelenlegi helyzetem kimondottan kenyelmes. Egyedül tervezek egy kis lakást venni. Egy nyugis, egyedüli életre kívánok berendezkedni.
2022. ápr. 9. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!