Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz olyan férfit találni aki tényleg megakar állapodni? Miért ilyen nehéz stabil kapcsolatot létrehozni?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 09:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szeretnék állapodni, de nem vagyok a nők esete. Senkié sem. :(
2022. ápr. 9. 09:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attol is függ, hogy milyen korosztályról beszélünk.

De talán azt lehetne mondani, hogy nem akarják, hogy többé csak 1 nőt d.ghassanak meg.

2022. ápr. 9. 09:46
 3/16 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok és max 40 éves korig ismerkedtem, de valahogy mindig kiderül mikor már együtt vagyunk, hogy ő amúgy nem is áll készen megállapodni. Baromira fárasztó 10 év után egyfolytában csalódni
2022. ápr. 9. 09:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Számomra egy rövid idő után minden szeméély unalmassá válik, megszokottá a személy. Nem szeretném azt, hogy 1-2 nap, kiismerjük egymást, aztán utána csak éldegélnénk egymás mellett...
2022. ápr. 9. 09:59
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Azért, mert nektek nőknek nem ilyen férfi kell!

Azt mondjátok, hogy erre vágytok, aztán végül mégis kiválasztjátok helyette a semmirekellő,lusta, céltalan, idiótát! És aztán ide jártok sírni!

2022. ápr. 9. 09:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak többsége legalább 35 éves korig ki akarja élvezni a fiatalságát. Szabadon, könnyeden akarnak élni. Ehhez pedig egy barátnő az ideális, nem pedig egy feleség. Egy fiatal férfi ugyanis tudva tudja, hogy amint elvesz egy nőt feleségül, rövid időn belül jön a gyerek, s onnantól családapa lesz, annak az összes következményével:

1. A szabadságnak azonnal vége. Minden döntésnél figyelembe kell venni a gyereket. Nem lehet például éjszakába nyúlóan bulizni, vagy spontán elugrani a társsal egy este moziba.

2. A nő szemében a férfi elveszti a prioritást. A gyerek lesz az első, nem pedig ő.

3. A korábbiaknál nagyobb anyagi felelősség terheli a férfi vállát, s emiatt valószínűleg túlmunkákat is vállalnia kell, hogy a család megéljen, egyről kettőre jusson.

4. Mivel a társ anyukává vált, nem tud mindig, minden házimunkát elvégezni otthon, s így a férfinak is ki kell vennie a részét.

5. A gyerek miatt a szex sem olyan egyszerű, zavartalan és bármikori, mint annakelőtte.

6. Ha esetleg zátonyra fut a kapcsolat, nincs egyszerű és fájdalommentes kiút belőle a gyerek miatt.

Ezek után senki ne csodálkozzon, hogy rengeteg fiatal férfi halogatja a házasodást, de különösen a gyerekvállalást, amíg csak lehet.

2022. ápr. 9. 10:06
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

5#

Ha meg azt írjuk itt hogy azért van egy léc amit meg kell ugrani, akkor azt kapjuk hogy nagyok az igényeink.

Kérdező válaszára: tényleg nehéz, de megfelelő szűréssel azért hamar kiderül ki az aki komolyan gondolja és ki az aki nem. Kire érdemes időt szakítani.

2022. ápr. 9. 10:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#7: Na ilyen naiv választ is rég olvastam. Méghogy hamar kiderül, ki az, aki komolyan gondolja? Olyanról még nem is hallottál, hogy egy férfi évekig hiteget egy nőt házasodással, aztán egyszer csak otthagyja? Még intelligensebb nőket is megvezetnek így. Nincs olyan módszer, amivel ezeket a férfiakat ki lehetne szűrni. Aki ilyenben hisz, az önmagát csapja be.
2022. ápr. 9. 10:16
 9/16 nemaRendőrség ***** válasza:
80%

A családcentrikus férfiak, mint én, nem a 40es éveikben akarnak házasodni, hanem a huszas. Én 25 évesen vettem el feleségül a páromat.

És hasonló nőket is keresünk mint mi vagyunk, akik nem bulizták végig a fiatal korukat, nem ugráltak cövekről cövekre, ahogy mi sem mártottuk bele mindenbe magunkat.

Te, gondolom nem kellesz ilyen férfiaknak

2022. ápr. 9. 10:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Olyanról még nem is hallottál, hogy egy férfi évekig hiteget egy nőt házasodással, aztán egyszer csak otthagyja? "

Itt az a fő probléma, hogy a nő évekig hisz neki.

2022. ápr. 9. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!