Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ketszer randiztunk mar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ketszer randiztunk mar, minden nagyon jo, nagyon jol erezzuk magunkat a masikkal. Miert nem csokol meg?

Figyelt kérdés
Nagyon romantikus volt mindket randi, tobb olyan pillanat volt mar, ahol azt gondoltam, hogy na majd most elcsattan a csok, viszont nem tortent meg. Bucsuzasnal is csak olelessel meg arcrapuszival bucsuzott. Mindketten 26 evesek vagyunk

2022. ápr. 6. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Félénk. Kezdeményezz Te. Mozdítsd úgy a puszinál az arcod "véletlenül", hogy csókba forduljon.
2022. ápr. 6. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A parom a negyedik randin csokolt meg, elso ketton setaltunk, harmadikon vacsi, akkor volt egy felenk oleles. Negyediken koncertre mentunk, akkor filmbeilloen beleloktek a karjaiba, onnantol kezdve kicsit batrabb volt. Aznap este csattant el az elso csok🥰 2 eve vagyunk egyutt. Ne aggodj, nincs baj ha nem csokol meg. Agyba sem akar vinni ezek szerint, nem csak egy menetre kellesz neki. Ha nem akarsz varni, csak oleld meg es nezz kozelrol a szemebe, onnan nincs visszaut😄

25N

2022. ápr. 6. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En direkt huztam az idot a csokkal ket hetig. Be is jott . 8 eve elettarsak vagyunk es a mai napig odavan ertem.
2022. ápr. 7. 05:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igen, abban teljesen biztos vagyok, hogy nem csak ágyba akar vinni, viszont cseppet elbizonytalanodtam.

De ha nálatok is megtörtént már hasonlo és mègis jól alakult a kapcsolat, akkor picit megnyugodtam. Kezdem nagyon megkedvelni

2022. ápr. 7. 16:09
 5/8 Miss Endzsi ***** válasza:
Ne bizonytalanodj el, írod, hogy romantikus volt mindkét randi, nem fektetne bele ennyit, hogy még a csókkal is vár, ha nem gondolná komolyan.
2022. ápr. 11. 05:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Megtört a jég azóta?😁

2022. ápr. 11. 20:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Olyannyira megtört a jég, hogy jegyesek vagyunk lassan 2 hónapja, jövõben házasodunk ♥️
2024. jún. 21. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Oké, de már megcsókolt végre?
2024. jún. 21. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!