Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi randizással töltött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi randizással töltött idő után fogadnál el drágább ajándékot?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk, de még nem úgy, hogy az összeköltözés küszöbén lennénk. Randizunk, progizunk, szexelünk.

Nekem régi vágyam egy vörös talpú magassarkú, múltkor mutattam neki is. Semmi hátsószándékkal, csak hogy mennyire tetszik és ha lenne, tuti le se venném soha. Erre mondta, hogy szívesen megveszi... Mondtam, hogy itthon nem lehet kapni, soha nem is próbáltam és Bécsben van legközelebb üzlete a márkának. Válasz: jó, döntsem el, mikor szeretnék menni.

Közel 600 euró. Neki nem sok pénz, én majdnem ennyiből élek egy hónapban kis túlzással.

Anyukám és barátnőim szerint menjek, válasszak kettőt is.

Örülnék neki nagyon, de közben meg azt sem akarom, hogy megvásárolhatónak gondoljon, vagy hogy engem ennyi levenni a lábamról.

2022. ápr. 3. 18:30
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
78%
Nem fogadnàm el. Félnék, h úgy érzi, megvesz kilóra, tárgyakkal.
2022. ápr. 3. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Semmikor, majd megveszem magamnak, ha telik rá.

Ez még nem is ajándék, csak pusztán villogás, mert megteheti.

2022. ápr. 3. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Egy Louboutinre én is nehezen mondanék nemet 😬 viszont inkább vegye meg szülinapodra vagy valamilyen ünnepre, csak úgy azért ez elég nagy érték
2022. ápr. 3. 18:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Főleg hogy a So Kate nekem kb 15-16 éves korom óta "szerelemcipő". Szóval ezért is nehéz kérdés ez.
2022. ápr. 3. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Miért vagy ilyen kis szégyellős? Ha te nem mész, talál majd mást aki szívesen megy vele...
2022. ápr. 3. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
5.-nél a pont!
2022. ápr. 3. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
1 éve voltunk együtt amikor szülinapomra drágább ajándékot vett (laptop árának a felét fizette ki). Alap esetben nem fogadtam volna el, de az alatt az 1 év alatt olyan dolgok történtek amik sokkal szorosabbra kovácsolták a visonyunkat sima járogatás kategóriánál, így végül elfogadtam a felajánlását.
2022. ápr. 3. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Egy ilyen összegűt még így 9 év után sem
2022. ápr. 3. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:
17%

Itt a Gyakorin folyamatosan sipítoztok az anyagi különbségek miatt.

De nem értem, ha már az is baj, hogy a srác pénzesebb nálad, akkor minek kezdesz vele? Ja...valami oka csak van, hogy nem az őr Tomi, vagy a melós Miki a kanid. >:)

2022. ápr. 3. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Bocs,nem feltétlenül kérdésre válasz,de egy cipőért aránytalanul sok.Egyszerűen nem esne jól viselnem.
2022. ápr. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!