Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mit jelent ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha egy lány eltűnt, de az utolsó üzenetem még szivecskézte?

Figyelt kérdés
Én írtam utoljára, voltak benne kérdések is, de nem kaptam választ már 48 órája, pedig olvasta. Ez eddig oké, előfordul, de azt nem értem, hogy miért szivezte be az egyik utolsó üzenetem :D ez akkor most mit jelent? Direkt megforgatta még a tőrt bennem vagy mi.
2022. ápr. 3. 13:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem kérdezed meg tőle? Hány éves vagy őszintén?!
2022. ápr. 3. 13:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Törölt a csajszi?
2022. ápr. 3. 13:35
 3/16 A kérdező kommentje:

#1 talán mert eltűnt? Gondold át újra a kérdésed.

#2 honnan törölt? Csak nem ír vissza chaten.

2022. ápr. 3. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
🙊Nem csodálom, hogy nem írt... IQ betyár
2022. ápr. 3. 13:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg te vagy itt az egyetlen ostoba ember. Azt mondod kérdezzem meg miért nem ír vissza attól, aki nem ír vissza :D nagyon buta vagy
2022. ápr. 3. 13:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Valszeg másik kannal is beszélget és az jobban érdekli. Majd válaszol, ha a másiknak ő mégsem kell. Ismerkedés alatt soha ne egy csajra fókuszálj...
2022. ápr. 3. 13:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy talált valakit, aki izgalmasabb neki, vagy csak agyal, hogy mi legyen, vagy megbetegedett, vagy meghalt, sok minden lehet.
2022. ápr. 3. 13:48
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Vagy csak szimplán elfelejtette elküldeni amit írt és most mondjuk azt hiszi, te nem válaszolsz.
2022. ápr. 3. 14:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Lehet akár messenger hiba is, írt választ, de eltűnt, nem ment át. Sőt, velem sajnos előfordult egyszer olyan, hogy megkaptam az üzeneteket, tudtam reakciókat küldeni, de nem tudtam válaszolni másfél napig. Hiába próbáltam, senkinek nem ment el, amit írtam. Nagyon abszurd volt… Akit tudtam, elértem telefonon, de volt, akinek sehogy máshogy nem tudtam írni, aztán magyarázkodhattam.

De nyilván lehet, hogy lekopott, lehet, hogy elfelejtett.

Írj rá még egyszer. Ha nem válaszol, nem reagál, akkor tudod, hova tedd.

2022. ápr. 3. 14:03
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. ápr. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!