Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám jó irányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám jó irányba terelni ezt az ismerkedést?

Figyelt kérdés
sziasztok! igyekszek rövid és tömör lenni: 25 éves srác vagyok, a kiszemeltem 21 éves. úgy 3 hete beszélgetünk rendszeresen naponta. többé-kevésbé én keresem többször, de van hogy ő ír. sőt úgy mondanám, hogy folyamatos a társalgás. ha ír akkor bőven ír, ez tetszik, hogy nem 1-2 szóban reagál dolgokra. körülbelül egy hete beszéltünk még, mikor rákérdeztem lenne e kedve eljönni meginni valamit ha ráér. akkor a válasza az volt, hogy köszöni a meghívást, aranyos vagyok, de ő szeret biztosra menni, és megismerni az embert mielőtt személyesen találkozna vele. Ezt betudtam annak, hogy oké még tényleg lehet korai. Mit tanácsoltok, hogyan tudnám pozitív irányba terelni ezt az ismerkedést? mik azok a gesztusok vagy dolgok amivel mosolyt tudok az arcára csalni, vagy, hogy megkedveljen, és elfogadjon egy randi meghívást? bármilyen tanács jól jön mert nem sok tapasztalom van ebben a témában. köszönöm
2022. ápr. 2. 21:04
 1/3 anonim válasza:
100%
Pedig megismerni csak személyesen lehet
2022. ápr. 2. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hááát...nekem az a tapasztalatom, hogy ha már a találkozást így tereli, abból jó eséllyel nem lesz semmi. Akivel találkoztam is, az az elején is benne volt max 1 hét után. Majd ha idősebb leszel rájössz, hogy ne mérdemes fecsérelni az időt ilyen csajokra, hanem next gombot kell nyomni, lehetőleg azonnal. Több ilyen ismerkedés van a hátam mögött. 32f
2022. ápr. 2. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha akarna valamit nem jött volna ezzel a gyenge kifogással. Biztos nem úgy néz ki, mint a képeken.
2022. ápr. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!