Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el külföldre magammal, hogy ne tűnjön megvásárlási szándéknak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel nagyon jó a kezdődő kapcsolat, szex még nem volt. Komolyan gondolom vele, szerintem ő is, így nem siettetem a dolgot. Nemsokára az Californiába kell mennem családi ügyben. Anyám és öcsém régóta ott élnek, gyakran megyek látogatóba. Akivel mentem volna, visszamondta, így eszembe jutott, hogy a randipartneremet, szerelmemet (vicces de nekem szex nélkül is érzéseim vannak) elhívnám. A szállás nem kerülne semmibe, az autóhasználat sem, a családom őt is vendégül látná, bőven van pénzük, a kaja se kerülne semmibe. Saját kis vendégházuk is van, ha akarna nem lenne kötelező velem egy szobában aludni, lehetne ott teljesen külön is. Minden megvan benne. A repjegy kerülne pénzbe egyedül de a plusz jegy átváltható így akár azt se kéne fizetnie, de ha kellemetlen neki, kifizetheti. Munkahelye olyan, hogy a saját maga főnöke, így el tudna jönni. Mindig Californiáról beszél nekem. Én nagyon örülnék ha eljönne velem, csomó helyre elvinném, teljesen elképzeltem az egészet. Ami visszatart, hogy nem akarom, hogy azt higgye, ezzel akarok valamit, meg akarom venni őt, tartozni fog nekem, amit testben kell törlesztenie. Szó sincs erről! Ha úgy gondolja, lakhat a külön vendégházban, nem kell velem mozognia sem. Annak is örülnék ha ő eljuthatna álmai helyére és ott kvázi egyedül mozogna. Ha utána nem akarna velem párkapcsolatban lenni, az sem baj!

Mit gondoltok, hogy kéne ezt felvezetni? Ti belemennétek egy ilyen útba?

2022. ápr. 2. 19:37
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
“Van kedved jönni?”
2022. ápr. 2. 19:40
 2/35 anonim ***** válasza:
13%

Nyilván kamu kérdés, mert különben tudnád, hogy repjegyet nem tudsz átruházni másik személyre csak úgy, pláne nem ingyen. Business class esetén nagyobb a mozgástér, most nem fogom felsorolni mely légitársaságok mennyiért engedik ezt. Ebből következik, hogy fizetsz így is úgy is ;).

De mint ez nyilvánvaló, ez is csak egy kamu kérdés a sok közül...

2022. ápr. 2. 19:41
 3/35 A kérdező kommentje:
😀 Kettes. Látom nem vagy otthon a témában. Nézz körül milyen jegyek vannak és mik az opciók. Nem csak ESTA-s belépés létezik fapaddal.
2022. ápr. 2. 19:44
 4/35 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nekem ingyen lenne bármi. Neki lenne mert én állom de cáfolj meg ha ezt írtam volna.
2022. ápr. 2. 19:44
 5/35 anonim ***** válasza:
23%
2-es És még ott is kilóg a lóláb, hogy a csaj beszél Kaliforniáról állandóan, holott az ő családja él ott, és még csak randiznak.
2022. ápr. 2. 19:47
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így elmondod ahogy van.
2022. ápr. 2. 19:48
 7/35 A kérdező kommentje:
Az én családom él ott agyas. A csajnak tetszik a hely, sorozatokból, filmekből tetszik neki. Szívesen elmenne, az álma. Micsoda lóláb🤣
2022. ápr. 2. 19:48
 8/35 anonim ***** válasza:
18%

Ez mondjuk mókás tőled, COVID előtt másfél havonta repültem tengerentúlra. Mutasd meg melyik légitársaság az, amelyik enged repjegy átruházást (mint mondtam, business esetén nagyobb a mozgástér) ;).

2022. ápr. 2. 19:50
 9/35 A kérdező kommentje:
Ha beírom a konkrétabb tényeket, akkor meg jött volna, hogy kamu az egész mert magyar ember csak szalvétával csomagolt vajas-kolbászos szendviccsel tud eljutni külföldre, fapadon vagy gépszárnyon utazva és ne hazudjak👌
2022. ápr. 2. 19:50
 10/35 anonim ***** válasza:
11%

Továbbra is várom a légitársaság nevét, amelyik enged ingyen repjegy átruházást ;).

2022. ápr. 2. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!