Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt komolyan gondolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt komolyan gondolta vagy csak szexre kellettem volna?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy elvált 30 éves pasival akinek van egy 3 éves kisfia.Rám írt instán hogy megtetszett a képem és van e kedvem beszélgetni.Írta hogy kép alapján szimpatikus vagyok neki és szeretne talizni velem másnap,elhívott a Burger kingbe írtam neki hogy nekem ez nagyon gyors.Írta hogy rendben.Beszélgettünk erre masnap kérdezi hogy mikor talizunk...meghív a Burger kingbe..megint írtam hogy nekem gyors,nem értette meg.Végül 1 hétig beszéltünk utánna már elkezdett így írni hogy puszillak édes babám,hercegnőm,életem.Minden megadok neked,éljünk együtt,jól elleszünk,nagyon tudna szeretni,gyümölcsöző élet.Sok kirándulás.Végülis nem jött össze a találkozó offoltam.Szerintem ő sem gondolta komolyan ezt a dolgot.

24L

2022. ápr. 1. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Ohh csajszi, ha tudnád hány ilyen barom van :D

Igazából nem lehet tudni, hogy mit akarnak ezek, mivel azelőtt offolom őket hogy kiderülhetne. Már kb 2 óra beszélgetés után a jövőt tervezgetik, meg ilyenek. Lehet, hogy tényleg kapcsolatot keresne, de semmi jó nem sülne ki belőle szerintem. Úgy gondolom hogy régóta szinglik, így teljesen kétségbe vannak esve és ha találnak egy lányt aki külsőre bejön nekik és még válaszol is nekik akkor már azonnal hős szerelmesek lesznek. De persze az is benne van a pakliba, hogy csak szexet akart, csak próbálta elengánsan előadni.

Én azt javaslom, hogy amikor már ilyeneket ír egy pasi és a kérésed ellenére sem hagyja abba akkor tiltsd le rögtön mindenhonnan. Nincs szükség ilyen emberekre az életedben ;)

2022. ápr. 1. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Különös, hogy valakiben 24 éves korára sem fejlődött még ki az életösztön.
2022. ápr. 1. 17:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez beteg:D

Törlés tiltás az ilyenekre, azonnal.

2022. ápr. 1. 17:34
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Bébiszitter kéne neki, meg bentlakásos bejárónő, aki este mosolyogva a füléhez csapja a bokáját.
2022. ápr. 1. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gondolta komolyan,jó is hogy nem lett semmi belőle.
2022. ápr. 1. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Lazán poénkodva ismerkedik te meg rágörcsölsz a nagy komolyságra.

Nem illetek össze.

2022. ápr. 1. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Azon mi poénos, meg laza, amikor valaki így nyomul?:D

Ebben semmi vicces, udvarias nincs. Csak kínos....

2022. ápr. 1. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

8# párommal mi is hasonlokepp jottunk össze, az.

Nagy elánnal mondogattuk egymásnak bulik szórakozás alatt első nao hogy szeretlek imádlak te vagy a mindenem. És repkedtünk kajálni, elvitt a szüleihez is, mint akik idióták:) Meg minden ilyen "őrültködést"műveltünk le eslő naptól:)

Aztán tényleg összejöttünk és tényleg szerelem lett :D

Nem kell állandoan mindenkivek ugy ismerkedni hogy naaagy komolyan leülünk tárgyalni szemtol szembe, ki hol lakik komolyat keres e vagy nem akar e gyereket mi a végzettsége. Uristen eljossz e egy kávéra az már randi jesszus.

Kicsit lazábban is lehet fogni.

Ezért irtam nem illenek össze. Kész. Lehet lapozni.

2022. ápr. 1. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
21%

Sőt!!nekem tarskerin olyan is volt akivel soha az eletben még nem találkoztam, de már neten a kezem is megkerte és olyanokat irkalunk hozzak e kenyeret haza a boltbol szivem🤣

Tök jol elspanoltunk:)

2022. ápr. 1. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
16%

*Szóval online férjem is volt már a neten🤣

Sokan lazák jofejek. Akinek ez nem fér bele, az lapozzon.

2022. ápr. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!