Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány napig van esély hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány napig van esély hogy csak taktikázik?

Figyelt kérdés

Van egy 30 körüli férfi, akivel már ismertük egymást eddig is, de csak keveset beszéltünk, most viszont egy véletlen folytán közös munkaügy kapcsán találkoztunk és beszélgettünk egy órán át, elég jól működött a dolog, de aztán szóltak neki hogy mennie kell a következő helyre. Mikor elköszönt, visszaszólt még hogy majd ír. (Facebookon eddig is ismerősünk voltunk és a munkaugyi találkozót is ott pontosítottuk tali előtt.) Szóval a lényeg hogy a találkozó után rögtön írt hogy köszöni szépen és várja az emailes anyagot, de az munkaügy volt.. azóta pedig eltelt 3 nap. Szerintetek még írni fog? Lehet ez még taktikázás?

Én ráírni nem fogok, nekem ugyan tetszik, de nem éreztem a szikrát, szóval ha ő nem ír, elengedem a dolgot. Csak kíváncsi vagyok, még vajon van-e esély rá hogy csak a taktikai kivárás miatt várt 3-4 napot..?

2022. márc. 31. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Nem taktika... Ő is várna tőled némi alapanyagot a szikrákhoz. Adj neki, hogy sziporkázhasson. :)

29/F

2022. márc. 31. 23:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Mit várna tőlem? Hogy én írjak rá?? Dehát így köszönt el, hogy majd ír..meg is lepődtem, hogy ezt mondta. De mivel mondta, várom hogy írjon:D
2022. márc. 31. 23:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Dehát írt is. 😅 Szerintem nem vár el tőled semmit. Csak hogy írj vissza valamit. A “Köszönöm”-ön túl is. 😁 Pl egy Köszönöm, és kellemesen éreztem magam veled amikor beszélgettünk. Valami kis pozitív figyelmesség. Ha van annyi esze ebből kapcsol hogy jól szerepelt nálad. De ezzel még ez nem elégséges. Pl hiányzik róla a “várom a folytatást” szlogen. Persze gondolom ezt még kérésre sem írnád meg neki, pedig talán szükséges. :D Persze nem ebben a formában. :D Hanem mondjuk így “Holnap folytatjuk?” Hidd el, ez már annyi sziporkát tolna alá, hogy még szikrázni is fog. :D Persze ha te sem akarod igazán, akkor minek belelkesíteni? De tudod, talán oda vissza hat a dolog. ;)

29/F

2022. ápr. 1. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!