Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért ennyire felszínese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ennyire felszínesek Tinderen?

Figyelt kérdés

Statisztika alapján az ottani nők 80%-a a pasik 20%-ért verseng?

Azért ez nem valami természetes eloszlás.

2022. márc. 31. 22:16
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

19

Nem kell rákényszeríteni senkit.

Csupán annyiról van szó, hogy elvesszük az alfa csődörökhöz való könnyű hozzáférést, akkor talán más értékek szerint kezdtek szelektálni.

2022. ápr. 1. 11:36
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a jogfosztott, korlátozott, megalázott nők majd megszeretik azon férfiak "belső értékeit", akik elvileg kiharcolták a jogfosztást.

Szerintem te egy párhuzamos univerzumban élsz, ami az emberi érzések működését illeti.

2022. ápr. 1. 11:39
 23/48 A kérdező kommentje:

22

Mi a jogfosztás? A felszínesség háttérbe szorítása?

Neked miért van annyira ellenedre a férfiak többségének esélyt adni megmutatnia magát?

Tudod, minden ember képes szeretni, minden emberben meg lehet találni a jót és szerethetőt.

De te ragaszkodsz, hogy az kell akinek olyan izé az állkapcsa??

Nem tudom ki áll a rossz oldalon most.

2022. ápr. 1. 11:46
 24/48 anonim ***** válasza:

"Mi a jogfosztás? A felszínesség háttérbe szorítása?"

Bizony. Az embereknek joguk van felszínesnek lenni. Joguk van Kis Grófót hallgatni, Maunika sót nézni, ócska szerelmi ponyvát olvasni, joguk van trágár szavakat használni, joguk van ocsmányul öltözködni, joguk van elhízni, alkoholizálni, orrot túrni stb. Ezek így vagy úgy mind megvetendő/igénytlene dolgok, de akkor sem ütköznek törvénybe --> tehát az embereknek joguk van hozzá --> tehát ha elveszed tőlük ezt a jogot, az jogfosztás.

Nem értem, mi itt a kérdés.

"Neked miért van annyira ellenedre a férfiak többségének esélyt adni megmutatnia magát?"

Néhánytucat fasiszta incelt én nem nevezném a férfiak többségének.

"De te ragaszkodsz, hogy az kell akinek olyan izé az állkapcsa??"

Jaj, könyörgöm, ne tudd már jobban, hogy milyen állkapcsú férfiak voltak eddig az életemben. Eddig kizárólag átlagos férfiakkal voltam együtt, akiket viszont én magam isteninek láttam, mert valami megfogott a személyiségükben.

(Persze ennek nyilván két oka lehet:

1. Nem is voltak átlagosak, csak "el van rontva" az esztétikai érzékem.

2. Én magam egy rettenetesen torz bányarém vagyok, aki már csak az átlagos férfiaknak kellett.

Kíváncsi vagyok, melyiket fogom megkapni. :D)

2022. ápr. 1. 12:00
 25/48 anonim ***** válasza:
31%

Tökéletes egyenlőség sosem volt, és sosem lesz, ezért ez nyilvánvalóan hibás végcél. Az viszont szociális és erkölcsi minimum lenne, hogy a különbségeket ha felszámolni nem is tudjuk, de csökkentsük. Ha a nyugati ember luxusát csak a vietnámi gyerekrabszolgák tudják fenntartani, akkor a nyugati embernek le kell mondania a luxus jelenlegi, legmagasabb szintjéről. Az sincs rendben, hogy egy társadalom hagyja éhen halni az állampolgárait, és elnézi a tömeges hajléktalanságot.

Nyilván a szexkommunizmus sem működik, de ha már ekkora egyenlőtlenségek alakultak ki, és tényleg tömegek vannak, akik teljesen esélytelenek ezen a téren, akkor az erőviszonyokat, az esélyeket legalább valamennyire ki kell egyenlíteni, és igazságosabbá kell tenni. Legyen esélye mindenkinek a saját szintjén boldogulni, ez tényleg a minimum lenne.

2022. ápr. 1. 12:56
 26/48 A kérdező kommentje:

25

Pontosan! Én is arról beszéltem, hogy átlag férfiként egy átlag nő nem áll szóba veled.

2022. ápr. 1. 13:01
 27/48 A kérdező kommentje:

24

Mondjuk az igaz, hogy a nőknek az átlagos az igazából már egy kemény 8-as.

2022. ápr. 1. 14:28
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ez lehetett az oka, hogy 7,000 éves emberi civilizációnkban elvették a nők egyes jogait, pont azért, hogy kiegyenlítődjenek az esélyek?"

Pont régebben nem voltak kiegyenlítődve az esélyek. A feminizmus lényege az volt, hogy a nőket is illessék meg ugyanazok az alapjogok, mint a férfiakat, tekintsék őket is ugyanolyan szabad emberi lénynek, mint a férfiakat és ne csak háztartási gép illetve ürítőzsák legyen akibe a kanos férje bármikor beleteheti. Manapság ugyanúgy tanulhatnak, úgy öltözködhetnek ahogyan akarnak, dolgozhatnak, kereshetnek pénzt, önállóak lehetnek...ergó dönthetnek a saját életükről..

2022. ápr. 1. 15:23
 29/48 A kérdező kommentje:

28

És ezzel nincs baj, de a randipiacon nem etikus ennyire átalakítani. Mi alapján akar minden nő alfát? Szerintetek akkora az alfa felhozatal, hogy mindenkinek?

2022. ápr. 1. 15:32
 30/48 A kérdező kommentje:
Hogy jut mindenkinek?
2022. ápr. 1. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!