Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért volt ilyen zavarban, mert tetszem neki?
Figyelt kérdés
Egy programon láttam meg egy fiút, aki nagyon nézett engem. Kicsit később mikor már indult volna haza mert ment a vonatja, egy közös ismerősünk tök véletlen folytán bemutatott neki és aztán ott hagyott minket rögtön kettesben. :D Próbáltam beszélgetni vele, nagyon kedves volt de totál zavarban volt, mert mindenfélét beszélt össze-vissza. Aztán szerintem érezte hogy hülyeségeket beszél, mert hamar le is lépett hogy megy a vonatja amit valószínű amúgy le is késett miattam:D Mikor elköszönt, azzal a lendülettel félig neki ment az ajtónak:D Nagyon cuki volt, hogy így zavarba jött. És egyébként van önbizalma, nem lámpalázas, előadó, olyan magabiztosnak tűnik alapvetően. A barátaival és a rajongókkal is magabiztosnak, beszédesnek tűnt. Előttem meg mint egy kis visszahúzódó srác aki bénázik. Ha ilyen zavarba jött tőlem, akkor tuti bejöttem neki, ugye? Egyébként nem vagyok egy határozott típus, inkább visszahúzódó vagyok, meg is lepődtem magamon hogy ilyen ügyesen tudtam beszélgetni vele:D vagy lehet azért is volt zavarban ennyire mert látta rajtam is hogy tetszik nekem.2022. márc. 30. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!