Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért írhatja azt az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írhatja azt az exem, hogy megváltozott?

Figyelt kérdés

Egy régebbi exemről van szó, 2 éve lett vége, eltűnt.

A lényeg, hogy most beszélünk, és nyilván rákérdeztem a dologra, hogy mi történt akkor, és írta, hogy nagyon sajnálja, csak nehéz időszakon ment keresztül..

Utána kérdeztem, hogy de miért gondolta azt, hogy nem érdekelnének a problémái?

Erre azt írta megint, hogy sajnálja, meg hogy neki időre van szüksége, hogy megossza ezeket a dolgokat. De már fejlődött ebben, nyitottabbá vált..

Vajon ezt miért csinálhatja most?

Már Több, mint fél éve lájkolgat amúgy,bde mindent, szóval tudtam, hogy gondol rám, de ezt most még sem értem.

Külföldön él a srác, és nincs tervben, hogy idejönne!

Épp ezért olyan fura, mert mintha mégis akarna valamit.

2022. márc. 30. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy akar. Eltűnt. Nehéz időszakon van túl. Most meg felbukkan. Hagyjuk már. Meg fogod magad égetni vele.
2022. márc. 30. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem úgy tűnik hogy akarna valamit. Pusztán csak el akarta mondani hogy már megváltozott, hogy érezd hogy felnőttesebb lett. Talán most jutott el arra a szintre, hogy szeretné ha jó viszonyba lennétek, de nem gondolnám, hogy akarna tőled valamit, pláne hogy külföldön él
2022. márc. 30. 13:25
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es, de ez sem valószínű, mert gyakorlatilag még kapcsolat sem volt, alig ismerjük egymást, 1,5-2 hónap volt az egész.
2022. márc. 30. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3!

Akkor meg pláne nem akarna tőled semmit :D

Nem hinném, hogy egy 1,5 hónapos kapcsolat így random eszébe jut 2 év után, és újra akarná kezdeni úgy, hogy külföldön van épp

2022. márc. 30. 13:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem random, mert július óta kezdte ezt a lájkolgatást. De nekem is nagyon fura.
2022. márc. 30. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak az üres perceit tölti ki, meg valószínűleg egotuningnak használ. Ne láss ebbe többet bele.
2022. márc. 30. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el szerintem. Sok mindent bele lehet látni, de ennyi idő elteltével pont megkeres úgy, hogy szinte nem is ismeritek egymást és ő pont megváltozott meg stb... Gondolom nem talált magának csajt kint és most próbál "leakasztani a szögről". Gondolom alkalmi kapcsolatot akarna tőled semmi több.
2022. márc. 30. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:

"most beszélünk"

Ki keresett meg kit, és miért?

2022. márc. 30. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem talált mást, vagy puncihiányban szenved.

Téged pedig már ismer, talán...könnyű préda lennél.

2022. márc. 30. 16:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Könnyű préda? :D Úgy, hogy repülni kéne neki egy csomót egy szex miatt? Ez nevetséges, már bocsi. :D Azért ilyen célra nyilván ott is találna valakit.

Én sem akarok semmi komolyat, ezt nem is írtam sehol, de szívesen találkoznék vele, kíváncsi vagyok, most mit éreznék.

2022. márc. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!