Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vevő a csetes flörtre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vevő a csetes flörtre?

Figyelt kérdés
Van egy 40 éves ferfi, akit munka ügyben ismertem meg. Rögtön kapcsolatot akart teremteni, beszélgettünk sokat. Kolleganom szerint engem bámult végig mikor nem beszélgettünk még akkor is. Aztán bejelölt Facebookon, kicsit írogattunk, de csak formális dolgokról. Egyébként mindketten jó pozícióban vagyunk , csak másik munkahelyen és kapcsolatban állnak az intézményeink. A lényeg, hogy elhivott 2 rendezvényre is, mindkettő kapcsolódik a munkánkhoz , mondjuk hogy ilyen konferencia feleségek voltak, de nem mentem el egyikre sem. Aztán egy ideig nem írt, és most kb fél év után, az elmúlt 1 hét alatt 3-szor írt rám messengeren. Eleinte a munkáról kérdezgetett, aztán áttért a közös hobbinkra és arról beszélgettünk sokat. Nehéz megállapítani, mit akar. Ha próbálom elvinni a csetelést flörtölő irányba, nem vevő rá. Mondjuk nem nyomulok, csak feldobom a magas labdát és nem csapja le soha. Most ugye már 3 napot irogattunk, de nem került szóba újabb találkozó. Viszont mivel nem randira hívott múltkor sem, hanem munkaval kapcsolatos találkozó lett volna, ezért én nem merem feldobni hogy randizzunk. Mit akar vajon? Ő magasabban áll nálam, érdeke nincs velem. A heti 3 cseteles már több szerintem szimpla munkakapcsolatnál. De randira nem hív és nem vevő a csetes flörtre sem. Egyébként én nem erőltetném a dolgot, mert egyelőre nem indult be részemről a szikra, viszont ha elhivna, akkor adnék egy esélyt a dolognak.
2022. márc. 29. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Lehet ő is így van, hogy tetszel neki, de nem indul be a szikra :)
2022. márc. 29. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert a netszerelem és virtuális szex a nyomiknak való
2022. márc. 29. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

"Most ugye már 3 napot irogattunk"

AZ már valami. Most már jöhet a lánykérés :)

Szerintem legyél türelmesebb. Biztosra akar menni, tekintve már kétszer "elutasítottad".

2022. márc. 29. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne add fel. Biztos hogy kicsit félénk és vár arra a pillanatra, mikor pozitívan reflektál arra amit akarsz.
2022. márc. 30. 02:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha randira akart volna hívni, nem konferenciára hív. Te többet látsz ebbe bele, ez csak normálisan viselkedik és kapcsolatokat épít.
2022. márc. 30. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk mert nem szereti a netes flörtölést és gagyinak gondolja?.....

F39

2022. márc. 30. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!