Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha bejelöltem FB-on egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejelöltem FB-on egy pasit és tetszem neki, rám ír?

Figyelt kérdés
Van egy pasi. Egy rendezvényen találkoztunk, néhány mondatot beszéltünk, aztán másnap bejelöltem Facebookon ismerősnek. Ezek után már neki kéne lépnie, rám írnia ha tetszem neki, ugye?
2022. márc. 29. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem. Letörik a körmöd, ha te írsz neki, vagy mi?

Ha csak várod a sült galambot, abból nem lesz semmi.

27N

2022. márc. 29. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha eredményt akarsz, tegyél érte. Simán lehet, hogy eleve nem akar semmit, de akkor legalább megpróbáltad.

Akár el is hívhatod egy kávéra vagy valami.

2022. márc. 29. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Egy nő ne ajánlkozzon már fel! Ti töketlenek!
2022. márc. 29. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha akar valamit ír. Én ugyan sosem jelölgetek senkit, de a barátnőim példáján látom, hogy akik nem írtak ezekután maguktól nekik, azoknak ők hiába írkáltak, nem akartak tőlük semmit.
2022. márc. 29. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

#3 Töketlen? Hát, nő létemre, végülis... :D

De tényleg, unom már a begyepesedett nemi "kötelezettségeket" - miért kéne mindenáron a pasinak kezdeni?

Mint mondtam, simán lehet hogy eleve nem akar semmit a kérdezőtől. Akkor ő most üljön a képernyő előtt, ugrásra készen, a nagy semmire várva?

Nem lenne egyszerűbb egy "Szia, XY vagyok, a rendezvényen találkoztunk. Nagyon jót beszélgettünk, ezért arra gondoltam, összefuthatnánk valamikor egy kávéra."

Bumm, a pasinál a labda, hogy elhívja valahova - vagy visszautasíthatja, ha neki úgy tetszik.

2022. márc. 29. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Milyen "felajánlkozás"?? Ne vicceljünk már, 2022 van, miért ne írhatna a lány rá a fiúra? Azért tipikus, ha a lány kezdeményez az a baj, mert felajánlkozik (nem azt akarja gondolom írni, hogy lenne-e kedve megdugni bszki, csak ismerkedne), ha nem ír/nem kezdeményez, mert az a pasik dolga, akkor meg az a baj. Lényeg, hogy semmi sem jó.
2022. márc. 29. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Ha bejelolted és tetszel neki majd írni fog ő.

Én nem szoktam jelölni, de ha tennem utána már biztos nem írnék.

2022. márc. 29. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Visszajelölt?
2022. márc. 29. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Egyenjogúság van.

Ha tetszik, írj neki. Megteheted, senki és semmi nem tiltja.

Ha nem teszed meg, akkor meg várd a sült galambot.

2022. márc. 29. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az fontos, hogy személyesen találkoztatok, beszéltetek. Szerintem ennyi alapján már valami benyomása lehet, hogy érdekled e. Szóval lehet nem muszáj írni.

De ha engem úgy jelölnek, hogy nem ismerem én max visszajelölöm, de nem szoktam írni, mert pár kép nem szokott annyira érdekelni, ráadásul alig néz úgy ki valaki mint a képeken, szóval nem teszek ilyenekbe energiát. Max ha ír és érdekes az egész, akkor kezd érdekelni. De egy ilyen szia hogy vagy sem elég. De ez én vagyok. Más meg végig spammel tök ismeretleneket magától is.

2022. márc. 29. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!