Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek el merjem hívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el merjem hívni a srácot?

Figyelt kérdés

Nálunk az egyetemen van egy ilyen lehetőség, hogy hogyha bizony tárgyakból nem értesz valamit vagy szeretnél gyakorolni, akkor adott időpontokban egy-egy diák segít ezekben ilyen kiscsoportos felállásban. A múltkori alkalommal elmentem egy ilyen alkalomra, de mint kiderült az a téma, ami miatt én jöttem amiatt senki más nem volt ott, szóval a srác, aki annak volt a felelőse kettesben segített nekem. Nagyon kedves volt és türelmes és a végére tök jót beszélgettünk, amellett hogy átbeszeltük a dolgokat. Még a gyakorlás közben mondta, hogy ha gondolom akkor majd pár másik barátjának is fog ilyen alkalmat tartani, szóval ha szeretnék csatlakozhatok hozzájuk. Aztán amikor elbúcsuztunk erre hivatkozva kezdeményezte, hogy cseréljünk elérhetőséget.

Én nagyon szívesen találkoznék vele megint, mert szimpatikus volt és jól éreztem vele magam, de gyanítom, hogy részéről ez inkább ilyen barátságos gesztus volt, mintsem bármi több. Részben mert azóta már jópár nap eltelt és nem keresett részben meg mert olyan fajta embernek tűnt, aki mindenkivel nagyon közvetlen és joban van. Szerintetek megéri kockáztatni egy ilyen szituációban? Mivel nem annyira valószínű, hogy a jövőben összefutnánk, ezért nem bánnám annyira ha visszautasítana, viszont olyan kedves volt, hogy kényelmetlen helyzetbe sem akarom hozni. Szerintetek írjak neki?

2022. márc. 28. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy gondolod.
2022. márc. 28. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán próbálkozhatsz! Lehet Ő is így vélekedik rólad és egyikőtök se lép és közben meg egymáson jár az eszetek! Úgy is észre veszed ha máshogy gondolja! Egy próbát biztos megér!:)

Jó is volna tudni hogy megérte-e kezdeményezned!?:)

2022. márc. 28. 20:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást:) lehet, hogy összeszedem a bátorságomat. Ha csak annyit írok neki, hogy neki hogy nincs e kedve találkozni valamikor az túlságosan direkt?
2022. márc. 28. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem épp elég! ;)
2022. márc. 28. 22:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Végül írtam neki és nagyon kedvesen válaszolt, hogy persze szívesen és találkoztunk is, ami jól sikerült, de rájöttem, hogy az első benyomásom ellenére annyira mégsem az esetem a srác. De tök jó, hogy kiderült, mert ha csak vártam volna csomó idő ment volna el azzal, hogy ezen rágódom:)
2022. ápr. 2. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Helyes! Tényleg így a legjobb! Így könnyebben, gyorsabban tovább tudsz lépni!

Mert tényleg csak rágódtál volna rajta, közben magadban meg lehet csak egyre nagyobb álomképet alkottál volna róla és minnél késöbbre halasztódott volna a találka annál nagyobb csalódás lett volna! (Tele van "volna"-val az írásom,bocsi!)

Így akkor hamar tisztázódtak a dolgok és nincs túl nagy csalódás se!

Találka azért lesz még? Vagy annyira nem nyerete el a tetszésedet, hogy ennyivel vége is?

Azért minden jót a továbbiakban....

2022. ápr. 2. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) igen, én is ezt érzem. Én szívesen találkoznék vele újra, mert amúgy jól éreztem megem vele, de inkább csak barátilag, mert sajnos tényleg nem volt meg a vonzalom, amit a kezdetekben éreztem. Neki viszont szerintem ennél komolyabb szándékai lennének, szóval nem tudom mennyire lenne jó ötlet. Azóta amúgy többször is írt és ha elhívna akkor megmondom majd, hogy nekem most csak ennyi férne bele és utána meglárom, hogy ő mit mond.
2022. ápr. 2. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor szimpatikus vagy Te is neki! Hátha, ha lesz még találka, akkor még meglehet hogy felőled is kialakul a vonzalom! Vagy nem látsz esélyt rá!

Ha pedig ő többet akarna, mint puszta barátság és ezt észreveszed, de Te nem akarsz úgy közeledni hozzá, akkor viszont nem érdemes barátkozni se, hogy ne okozz nagy csalódást, ne törd össze a szívét! Mert lehet ő úgy gondolja hogy jeleket adsz felé azzal hogy azért találkozgatsz vele, beszélgetsz vele! Végül is ahogy mondod jó tisztázni a szándékokat az elején!;)

De ez az én meglátásom!:)

2022. ápr. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!