Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből szüritek le hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből szüritek le hogy valaki több vasat, tart a tűzben vagy csak ti vagytok akivel ismerkedik a másik?

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából csak az érdeklődést figyelem.

Ha valaki láthatóan nem figyel oda rám, az nekem már mindegy, hogy azért van, mert mással is ismerkedik, vagy szimplán nem tud jelen lenni. Ugyanúgy nem egymást keressük.

2022. márc. 28. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ezt nem lehet teljesen kiszűrni, nem ülhetsz mellette minden percben. Simán tud ismerkedni több emberrel, ha csak chatel, megnyit több ablakot és párhuzamosan beszélget másokkal is.

Volt egy férfi, aki nagyon intenzíven próbált befűzni, kora reggeltől késő estig folyamatosan írtunk egymásnak, de nagyjából félpercenként. Ez ment hetekig, aztán kiderült, hogy mellettem vagy még 4-5 nővel ugyanezt csinálta.

2022. márc. 28. 15:20
 3/12 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló ez durva.

És nincsenek erre jelek, vagy tesztek vagy bármilyen segítség hogy ne essünk ilyen hibába ha nem akarunk így járni?

2022. márc. 28. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

ne csinálj úgy, mintha te nem ismerkednél mással

inkább örülj neki, ha végül egymást választjátok

2022. márc. 28. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mellettem fent akarta tartani például az exem a régi életét.

Csak nem számolt vele, hogy a puska fordítva fog elsülni.

Tudtam, mikor mosolyogva pötyögött a retkes tabletjén, mikor kiderült, hogy szokott hazudni, mikor lélekben máshol járt. Csak sajnos a kényelmes régi életét már nem kapja vissza, mert egy pszichopata vadbarom, amivel tisztában van az exneje is.

2022. márc. 28. 22:46
 6/12 A kérdező kommentje:

Én ha valakivel ismerkedem csak vele foglalkozom, nem kellene mindenkinek magából kiindulnia. Ha pedig már magából indul ki, akkor irja le hogyan lehet ebből rá jönni.

Kedves 4-es válaszoló.

2022. márc. 30. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igazából miafrancot vársz el egy ONLINE LEVELEZÉS stádiumban levő "kapcsolat"-nál?

Nem is vagyok benne biztos, hogy ezt lehet kapcsolatnak nevezni, ezért használtam idézőjelet.

Ez egy vicc. Még 1-2 randi sem jelent hűségesküt, nemhogy az, hogy személyes ismeretség nélkül chateltek egymással a neten.

2022. márc. 31. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lehet rájönni, ha nagyon érdekel, hogy rákérdezel.

Nem szórakoztattam ezzel kérdés nélkül senkit, viszont ha valakit érdekelt, minden további nélkül megmondtam, hogy mással is beszélgetek rajta kívül.

Akinek ez nem tetszett, elköszöntünk egymástól.

Végül olyan lánnyal vagyok együtt jóideje, aki nem problémázott ezen, cserébe, mikor elkezdett komolyodni vele, akkor kérés és kérdés nélkül köszöntem el mindenki mástól.

2022. márc. 31. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
57%

Nőként a férjem megismerése előtt egyszerre 3 férfival is randiztam hónapokon át. Senki nem sejtett semmit, mert odafigyeltem rájuk. Variáltuk a programokat és az időpontot. Így nem keltettem a beosztás érzetet. 3 különböző platformon beszéltem velük.

Végül én vetettem ennek véget, mindegyiktől elbúcsúztam, mert időtöltések voltak mindannyian.

Pedig ketten már nagyon komolynak tartották az egészet.

Szóval ha ügyesen szervezel, akkor nem veszi észre. Ez pont olyan, mint a megcsalás. Ha professzionális és kiszámíthatatlanul rendszertelen akkor nem buksz le.

2022. márc. 31. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Na az igen utolsó, nem vagy semmi. Nem volt bűntudatod?
2022. márc. 31. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!