Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik interneten megismert külföldiekkel jöttek össze?

Figyelt kérdés

Nálam a helyzet: megismertem egy csajt, netes barátok voltunk hónapokig, majd fokozatos egyere többet éreztünk egymás iránt, már már távkapcsolat ez. A probléma: a világ másik végén lakik, a szó szoros értelmében.

Eljutni oda eléggé zsebbenyúlós összeg, de még senkivel nem értettem egyet ennyi mindenben, illetve nagyon jól kijövünk egymással.

Nyilván a való életben dőlne ez el ugyebár.

Tehát van itt olyan, aki hasonló szituációban járt? Mi lett a dolog kimenetele?

#távkapcsolat #külföldi #LDR #online párkapcsolat
2022. márc. 28. 11:31
 1/7 harebell ***** válasza:
100%
Nekem pont így történt, online ismertem meg a férjem (nem társkeresőn, sima netes barát volt), én hozzáköltöztem és nem bántam meg. Persze előtte találkoztunk párszor, majd egy hosszabb időre meglátogattam, nem ugrottunk fejest a dologba, de már az első találkozás előtt éreztem, hogy van egy kapocs köztünk, illetve hogy kialakulhatna több is, ha megtaláljuk a módját. Nem volt egyszerű (sem olcsó), de mindketten úgy voltunk vele, hogy amíg van reális esély arra, hogy együtt legyünk, és teszünk is érte, addig nem engedjük el egymást.
2022. márc. 28. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer, egy MMORPG-ben ismertem egy ilyen párt. Azt hittem, hogy ez csak ilyen játékbeli járás, aztán pár év múlva feldobta a Facebook az esküvői fotójukat. (Akkor én a játékkal már nem is játszottam.) A csaj Malajziában lakik, a pasi költözött hozzá, meg nem mondom, pontosan melyik országból már, de azt tudom, hogy kb. 2000 km volt köztük.

Illetve egyik ismerősöm (őt élőben ismerem) kb. október óta jár egy lengyel lánnyal. Nem sűrűn találkoznak, de közös terveik vannak.

2022. márc. 28. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pont ugyanilyen helyzetbe kerültem egy amcsi fiúval. Szeptemberben lesz 2 éve, hogy beszélgetünk. Találkozás még nem volt, és 2023-nál hamarabb valószínűleg nem is lesz, de nagyon megkedveltük egymást, és reménykedünk abban, hogy jövőre sikerül egy találkát összehozni. Nehéz a távkapcsolat így tiniként (és őszintén bármilyen korban), és gyakran problémákba ütközünk, de így legalább több időm van magamra fókuszálni, és ha a végén nem is jön össze, legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam.
2022. máj. 1. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Megismerkedtem egy amerikai lannyal a neten, iden leszunk 5 eves hazasok es van egy babank is.

Vigyazz azert ezzel mert csalos a dolog. Mi is nagyon jol kijottunk az elejen, teljesen odavoltam erte. Ma mar olyan sokszor mint egy harpia, a gyerek szuletese ota nincs szex, beleszol hogy mire kolthetem a penzem, stb

2022. máj. 5. 02:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos pont tegnap szakítottunk, de az interneten ismerkedtem meg egy tündéri brazil lánnyal. Sajnos a távolság teljesen szétzilált bennünket, egyikünk sem bízik már a másikban, pedig senki nem lépett félre. Most már csak abban reménykedem, hogy valamikor képesek is lehetünk találkozni.
2022. máj. 5. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
4: mondjuk ez minden nőnél benne van a pakliban :))
2022. máj. 5. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 2 éve élek távkapcsolatban a török párommal, 2020 júniusában ismerkedtünk meg az interneten.

Ha a kérdésed burkoltan arra irányulna, hogy van-e értelme távkapcsolatba kezdeni, akkor azt mondom hogy igen. Fantasztikus a kapcsolatunk, a távolság és a kevés találkozás ellenére is teljesnek érzem magam vele, soha egy pillanatig nem éreztem azt, hogy a fizikai lét hiánya akadályozna a párkapcsolatban.

De ez természetesen csak akkor működhet, ha mindkét fél 100%-ot belead a kapcsolatba, vannak terveitek, és megvan az a pont, ahol a Te és a párod élete keresztezi egymásét. És a legfontosabb, hogy KOMOLYAN gondoljátok. Itt nincsen lehetőség arra, hogy jó, majd lesz valahogy. :)

Mi például előre beütemeztük nagyjából az összes találkozót, illetve már megvan az összeköltözés helye és dátuma nagyjából, az esküvő stb.

Sok erőt Nektek/Neked, ha a távkapcsolat mellett döntesz, és kívánom, hogy sikerüljön Nektek is!

2022. jún. 13. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!