Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők legtöbbször az elején elutasítják azokat a férfiakat, akik nem jórészt az eseteik, a férfiak pedig sokszor minimum szexelnek olyan nőkkel, akik nem az eseteik, viszont a nő vonzódik hozzájuk?

Figyelt kérdés
Tudom nem lehet megmondani, hogy pontosan melyik a jobb/rosszabb, nem is értékítéletet akarok mondani. Csak hogy miért van ez a különbség legtöbbször a két nem között.
2022. márc. 27. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Mert az olyan ffinak mindegy csak lyuk legyen?
2022. márc. 27. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Meg majd jönnek mindjárt a válaszok, h mert a ffi hinti a magokat, a nők meg a minőségre mennek, a ffi a mennyiségre.

Majd betolja vki a lakatos hasonlatot is, az is régi nagy "kedvencem". :D

2022. márc. 27. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Igényesség/ösztönlénység.
2022. márc. 27. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz kepest, hogy itt allitolag rendszeresen csak a noket szidjak, 3-bol 3 valasz a ferfiaknak szolo altalanosito beszolas... :D
2022. márc. 27. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem a nők szegénységi bizonyítványa. :D
2022. márc. 27. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
4/ Mer mégis milyen választ vársz egy általánosító kérdésre? :-)
2022. márc. 27. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
#6: Személy szerint pont ilyet vártam, csak akkor nem értem a hisztit akkor, ha akárcsak egy nőről is negatívat mer írni valaki. Ugyanazt a szintet képviseli mindkét oldal, mégis felháborodik mindkettő? :D
2022. márc. 27. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
7 én ugyan nem háborodok fel, jókat szoktam itt kacarászni a gyikes kommenteken. Te se vedd már fel. :)
2022. márc. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!