Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi féltékeny, de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi féltékeny, de még nincs kapcsolat, milyen jelek utalnak erre?

Figyelt kérdés
Adott a baráti társaságunk. Van köztük egy srác, aki nagyon tetszik, úgy vettem észre, én is neki. Nemrég megtudtam, hogy a többi pasi ugratja is ezzel, visszafogottabb lett velem szemben, már nem ül mellém, csak akkor jön oda, ha kettesben vagyunk. Legutóbb csatlakozott hozzánk 2 másik új férfi is. Az egyik finoman ugyan, de nyomul, próbál a közelemben lenni. Tegnap mellém ült ez az új fiú, beszélgettünk pár szót és kérdezett tőlem valamit (egy összeszerelős dolgot vett, ami nekem is van). Éppen indulni készültünk páran, köztük én is, de visszafordultam és mutattam, hogy kell összerakni. Erre odajött az, aki tetszik nekem és kérdezte, hogy akkor nem indulunk? Majd, miután látta, hogy még a kezemben volt a cucc, kivette belőle úgy, hogy az új fiú lássa, ahogy összeér a kezünk (pedig mostanában tartózkodik az ilyen megmozdulásoktól), lerendezte 2 mondattal, majd elindultunk. Ma fél füllel elcsíptem, hogy az új srác megkérdezte őt, hogy akkor én meg ő egy pár vagyunk-e, de nem értettem a választ, csak azt láttam, hogy elég mérgesen nézett rá. Ilyenkor most mit lehet tenni? Féltékeny vajon, vagy csak bosszankodott, hogy nem indulok már és hátráltatom az elmenőket a késlekedéssel? Ha a két srác között feszültség lesz, az mit okozhat a társaságban? Velük (a 2 újjal) is fogunk találkozni sokat, mert a másik tag az egyik barátnőmmel jár.

2022. márc. 25. 01:13
 1/1 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Na, akkor itt az ideje kettőtök között egy tisztázó beszélgetésnek kettőtök között. Nem érdekel, hogy a "férfi dolga", tessék kezdeményezni, leülni vele, és ezt megbeszélni. Ennyi. Próbáljátok meg, aztán ha megy megy, nem megy, legalább tudjátok. Ilyen egyszerű.
2022. márc. 25. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!