Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyikék, ha egy hosszú ideje a szemek elől eltűnt celeb híresség visszatérne és egy rapszöveggel rendez-vous-ra invitálna titeket, meghatódnátok?
Elétek toppanna egy jóképű férfiú... bőr jacket... Ray Ban napszemüveg... megnyerő, charme-os mosoly... és mikor felsikkantanátok örömötökben, mert felismeritek benne a hölgycsábító Charme-os alpha male-t, a gentleman így kezdene rappelni a csábításotokra:
"A gentleman, ki learat most sok babért:
A nőcsábító alpha male most visszatért!
Egy igazi charmeur, nem egy papírmasé rapper,
Ki a kölcsönkocsi előtt pózol "swag yolo" hashtaggel!
Egy férfi nemű lovag ő, a csajleányok álma,
Illatosan hívogat most titeket az ágya,
A kabátja bőr jacket, a szemüvege Ray Ban,
Rutinosan elmerít most titeket a kéjben!"
És tánc!
Ejj Alpha Male!
Már kezdtem volna rád vetni magam virtuálisan, de sajnos végére eltűnt a ritmus (Ray Ban - kéjben nem volt elég alphás)
Mit szólnál a kéjben helyett tutajban-hoz?
"A kabátja bőr jacket, a szemüvege Ray Ban,
Rutinosan elmerít most titeket a tutajban!"
(Most már ez vagyok én, egy süllyedő hajó.:D)
Utána írhatál volna valamit a Titanic-ról, a forever romantic life-ról. És a végén elszerenádozhatnád szíved hölgye ablaka előtt a New Levele Empire-től: Én belédfulladnék! :D
Remélem ezzel változtatással nem sértettem meg a művészi vénád. Várjuk, további műveidet!
Üdv:
A tűzrőlpattant lady
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!