Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak neki szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki szerintetek?

Figyelt kérdés
Adott egy fiatal férfi, akivel nagyon-nagyon megvan köztünk az összhang. Személyesen egyszer találkoztunk csak, de folyamatosan beszélgettünk és nevettünk, ott volt az az erős szikra. Nem történt köztünk semmi testileg, csók sem. Messengeren 1 hónapon át cseteltünk. Minden reggel kerestük egymást, főleg ő engem. Aztán hajnalig beszélgettünk. Szóval teljesen egymás életének a részévé váltunk, még ha nem is személyesen. Tudtuk, mi történik a másikkal, milyen érzések játszódnak le benne. Tudtunk egymás családi (szülők) problémáiról, lelkiztünk sokat, de rengeteg nevetést is okoztunk egymásnak. Boldog volt az egész, neki is és nekem is. Úgy éreztem, vele boldog vagyok úgy is, ha nincs személyesen mellettem. Ugyanakkor ott volt mindkettőnkben, hogy jó lenne már, ha együtt lennénk. Teljesen egymásba bolondultunk, közben próbáltunk ellenállni az érzéseinknek. Végül az ész győzött, megszakítottuk a kapcsolatot. Tudtuk, ha ismét találkoznánk, már visszafordíthatatlanul egymásba szeretnénk. A probléma, hogy racionálisan nézve, nagyon nehéz lenne, mivel ő az ország túlsó felében él, ott van berendezkedve, ott vannak a szülei, én pedig távol tőle, az én életemmel. Egyikünk sem szívesen költözne, sokat beszéltünk erről. Tehát úgy döntöttünk, nem beszélünk tovább, mert túl komplikált lenne. Abbahagyjuk és megpróbáljuk elfelejteni egymást amíg ez még lehetséges. Ezzel csak az a gond, hogy nekem azóta sem megy. 2 hete nem beszélünk, de ha valaki ír messengeren rögtön az ugrik be, bárcsak ő írt volna. Folyton rá gondolok, hiába van mindenféle programom. Arra gondolok, mi van, ha soha többé nem találok olyan férfit, mint ő, hiszen eddig sem találkoztam olyannal, akivel ennyire egy húron pendulunk. És elengedjuk egymást, pedig nem kéne. De az is lehet, hogy ha újra találkoznánk, rájönnenk, hogy nem is olyan nagy az összhang mint gondoljuk és akkor mindketten nyugodtan mehetünk tovább, hiszen megpróbáltuk. Félek hogy ott fog lebegni folyton előttem, hogy mi lett volna ha... Már arra is gondoltam, hogy lehet mégis felaldoznam az eddigi életemet és odakoltoznek ha úgy alakulna. Csak félek írni neki, mert nem tudom, ő már tovább lépett -e.
2022. márc. 18. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Ne írj. Megbeszéltétek.
2022. márc. 18. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Írj! ilyen szintű összhang tényleg ritka. Valahogy majd csak megoldjátok,én nem hagynék veszni egy ilyen lehetőséget semmiért sem.
2022. márc. 18. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyikőtök se hajlandó költözni még akkor se, ha működne x ideig a távkapcsolat, akkor tényleg nincs értelme húzni, mert úgy nincs jövője a kapcsolatotoknak.

Ha szerinted tudnátok kötni valami kompromisszumot ilyen téren, akkor érdemes lehet megpróbálni. Pl. költözzetek mindketten egy köztes helyre ha már tart majd ott a kapcsolatotok, ahol mindkettőtöknek lennének jó lehetőségei és a családotok se lenne nagyon messze. Ha tényleg ennyire minden jó volt vele és így se tudsz továbblépni, akkor akkor kár lenne veszni hagyni. Lehet ő is pont ezt érzi, amit te és legszívesebben már írt volna és csak azért nem teszi, mert megbeszéltétek.

2022. márc. 18. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Én nem írnék. Netes berkekben mindig idegen marad egy kicsit a másik.

Dark Passengert pedig majd elviszem piknikezni, hogy ne legyen így. :D

2022. márc. 18. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek,de azt mondta, hogy 1x már találkoztak élőben is, és jó volt. Szerintem ha az első benyomás jól sikerül akkor lehetne ebbe a dologba további potenciál, ha ér nekik annyit a ,hogy valahogyan megoldják a távolságot. Báár,az 1 hónap chatelés nem sok idő. Párommal 5 év chatelés-telefonálás után se mertünk kijelenteni olyat, hogy együtt 100% működni fogunk. Izgalommal mentünk az első találkára,mintha idegenek lennénk, pedig ismertük egymást,de mégis. Nagyon jó alap volt, de a személyes kontaknak kellett feltennie az I-re a pontot.

Szavadon foglak!:D

2022. márc. 18. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Második alkalommal már lehet, én kísérlek az oltárhoz.😂
2022. márc. 18. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!