Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondta hogy különlegessé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta hogy különlegessé teszi a dolgot hogy második randin nem feküdtem le vele a lakásán és nagyon értékeli. Igazat mond?

Figyelt kérdés
Második randin együtt főztünk nála majd a kanapén a csókot követően simogatás is volt. Egyikünk sem szűz. Órákig tartott ez és mondta hogy aludhatok nála. Elutasítottam de utána beszélgettünk,jól éreztük magunkat. Másnap írta,hogy köszöni hogy tartottam magamat és nagyon értékeli mivel ez számára még különlegesebbé teszi az egészet és én is különleges vagyok. Mondta hogy várunk amíg akarom és ha szeretném akkor visszavesz. Elég érzelgős a második randink óta. Szerintetek tényleg értékelte vagy csak duma? Ez hogy várunk ez úgy hangzik mintha szerinte már kb kapcsolatban lennénk.

2022. márc. 15. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szar duma. Az ilyennek visszaírnék, hogy mázlija, amiért én nem vagyok ilyen tesztelegtős idiolóta, hiszen ő simán megbukott volna, mert egy könnyűvérű himringyó. Ne attól legyek már értékes, hogy nem bújok vele ágyba. Ezek szerint eddig nem tartott különlegesnek?
2022. márc. 16. 13:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk amennyi nő odaadja magát első pár randin,nem csoda hogy a pasik szerint rendben van kezdeményezni. Kb már az a ritkaság ha egy nő ellenáll a kísértésnek. Tudtommal egyébként nem csak emiatt tart annak,de ezt az idő úgyis eldönti,hogy mi volt igaz és mi nem
2022. márc. 16. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően a kettős mércével van a bajom. Aki szerint első pár randin szexelni szégyen, de mégis ő próbálkozik, az köpjön fel, és álljon alá. Mindegy milyen nemű. A pasi is ugyanúgy oda adja magát.
2022. márc. 16. 14:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos ahogy a pasiktól hallottam,náluk ez nem igazán érzelmi alapú. Bepróbálkozik aztán vagy összejön vagy nem. Talán egyfajta vadászösztönt indít be náluk néha,ha nem jön össze. Ismertem olyat is aki feladta és hagyta a francba,ez a férfi egyelőre ugyanúgy érdeklődik.
2022. márc. 16. 14:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Hat. Szten nekik az a jo ha dugnak. Ha csak dugni akar akkor utana is csak dugni akar. Ha nem. Akk meg utana is érdekes leszel...
2023. jún. 14. 00:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Hú de sz.r duma. A nő "tartja magát", meg könnyű verű, de ha ő akar első randin dugni, az rendben van. Vigyázz, mert az ilyen kettős mércét fog később is használni.

Ha a nő az az első randin szexel, akkor a pasi is. Miről beszélnek az ilyenek?

2023. nov. 3. 06:01
 17/17 anonim ***** válasza:

A második randin dugni akart, nem jött össze. Most már mindent megtesz, hogy a megpuhitott madárka ne repüljön el.

Minek is hívott a lakására második randin? Ez így elég komolytalan.

2023. nov. 3. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!