Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több nőtől is hallottam, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több nőtől is hallottam, és láttam videókban hogy nekik a magas férfiak jönnek be. Mi számít magasnak?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy ez változó, de szerintem egy jó következtetést le lehetne vonni a szavazatból

2022. márc. 15. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

180-tól magas egy férfi. Pedig én is 175 vagyok. Nőben ez is magas. Mégis látom hogy a néhány centivel magasabb az már pasiban is magas. Nem tudom mit kell vergődni itt folyton hogy 190 alatt nem férfi a férfi. Nekem kimondottan nem tetszenek az égimeszelők, legtöbbször van valami aránytalanság. Hosszú felsőtest rövid láb, vagy fordítva, ami még rosszabb.

185-ig vannak a legjobb pasik. Az én párom 183. Magassarkúval kb akkora vagyok mint ő. És akkor mi van? Két magas ember. Az ő férfiasságából ez semmit sem vesz el.

Magassarkú nélkül meg pláne elég ez a 8 centi. Nem szeretnék senki hóna alatt sétálni. Ha 160 lennék akkor 170, max 175 centis pasi kéne. Rettenetes látvány az apuka és a kislánya páros. Meg olyan nem összeillő. A mellkasáig vagy a válláig érni valakinek. Éreztem már milyen, 190 felettivel. Borzalmas. Hatalmas távolság. Fizikailag és lelkileg is. Mintha nem lennénk egy hullámhosszon. Rettenetesen zavaró. A párommal egymásra nézünk, nem én fel és törik ki a nyakam. Amikor hátulról átölel, hátrahajtom a fejem a vállára, az arcunk összesimul. Ez így tökéletes. Nem kéne magasabb.

2022. márc. 15. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Magasabb vagyok mint Putyin meg Zelensky, az egyiknek van egy országa, a másiknak meg kapcsolata, szerintem nyugi xd
2022. márc. 15. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ronda vagy és girhes akkor mindegy magas vagy-e.
2022. márc. 15. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
13. Én fodrásznál se voltam egy éve, 3 hete nem borotválkoztam, különösebben vonzó se vagyok, de még így is lehet találni xd
2022. márc. 15. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a probléma pont annyira gyakori a valóságban, mint az hogy 500 nettó alatt, 20 cm-nél rövidebbel a kutyának se kellesz.

A legtöbb nőnek elég ha a pasi pár cm-el magasabb, sokaknak az egy magas se jelent problémát, ritka esetben pedig még alacsonyabb is lehet. És a nők többsége 160-175 cm közt van.

Persze latni néha 150 cm-s csajt 2 méreres pasival, arra van is egy gúnynév... De az ritka, meg valószínű ők se úgy tervezték, csak igy szerettek egymásba

2022. márc. 15. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Én hirdetem, hogy életképtelen vagyok és még így is van lehetőségem, lehet az őszinteség ennyire fontos?
2022. márc. 15. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!