Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el kíméletesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el kíméletesen, hogy nem szeretnék vele randizni?

Figyelt kérdés
Instagramon írt rám és egy ideje beszélgettünk. Felhozta hogy találkozhatnánk, hívott többször randira de mindig közbe jött valami vagy az én részemről vagy az övéről.(Covid, haza utazás, betegség stb) Mai napig beszélünk és mindig próbál randira hívni, de én már nem szeretnék semmit. A köztes időben mondott olyan dolgokat, ami miatt rájöttem, hogy egyáltalán nem tetszik. Ennek ellenére jó embernek tartom, de inkább csak mint egy havert és nem akarom egyáltalán megbántani. Van aki azt mondta, hogy csak tiltsam le, de nekem ahhoz nincs szívem.
2022. márc. 15. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Ne tiltsd le, szerintem az bunkóság.

"Sajnálom Pisti, de nem szeretnék veled randizni. Ha akarod lehetünk barátok."

2022. márc. 15. 12:46
 2/14 anonim ***** válasza:
7%
De, tiltsd le. Így az jön le, hogy tetszik, hogy teper.
2022. márc. 15. 12:46
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz kíméletes lenni. Mondd meg, hogy nem szeretnél kapcsolatot vele, ha megkérdi miért, akkor legyél egyenes, és írd meg neki, hogy mik voltak, ami miatt nem tetszik.
2022. márc. 15. 12:49
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Ne tiltsd le. Az rettentő dedós.
2022. márc. 15. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A legrövidebb út az egyenes. Megmondod neki azt, amit ide is leírtál, és kész.
2022. márc. 15. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
14%

Teperni max. csak akkor van miért, ha már volt randi.

Ill. ha ez nem okés, akkor mondhatod, hogy időközben megismerkedtél valakivel.

2022. márc. 15. 12:56
 7/14 harebell ***** válasza:
100%
Nem kell letiltani. Mondd el, hogy úgy érzed, mégse illetek össze, randizni nem szeretnél, de haverként beszélgethettek tovább, ha ő is szeretne.
2022. márc. 15. 13:01
 8/14 A kérdező kommentje:
#6 ez jó ötlet. Lehet írom neki, hogy időközben megismertem valakit. Csak kicsit rosszul érzem magam, mert olyan mintha megvezettem volna, hogy majd talizunk meg randizunk. De ekkor még tényleg kíváncsi voltam rá:(
2022. márc. 15. 13:01
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

8-as:

Ezt ne tedd.

Megannyiszor megkapom, hogy mi nők gusztustalanok vagyunk, mert egyszerre több vasat tartunk a tűzbe. Ez a kifogás ha nem is igaz rád, akkor is rossz fényben tünteti majd fel a nőket.

2022. márc. 15. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
8 - hazugság nem kell. Mondd meg, hogy jó embernek tartod, de nem szeretnél vele közelebbi/intim kapcsolatot.
2022. márc. 15. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!