Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok hogy tudnak mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy tudnak mindig olyan könnyen olyan fiút találni akik szeretik őket?

Figyelt kérdés

Egyszer esélyt adott egy lányt, de végül nem én lettem a befutó. Majd amikor láttam hogy együl lett újból próbálkoztam de akkor sem én kellettem. Hogy tud mindig ennyire hamar találni olyan fiút aki szereti,

Miért ad esélyt úgy ha tudja hogy nem akar engem?

Ezzekkel a fiúkkal elég rövi időn belül szakít, miért ők a jók, én hosszabb távban gondolkozom. Nem fél attól hogy idővel meg fogja bánni hogy a komolytalan fiúkra pazarolta az idjét és később már lehet foglaltak lesznek ezek a fiúk? Vagy ők sosem alarnak majd normális kapcsolatot?

2022. márc. 15. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem ad esélyt neked, nem fogja megtudni, hogy akar-e téged hosszútávra. Logikus.
2022. márc. 15. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy jobb náluk.
2022. márc. 15. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudok.
2022. márc. 15. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:

"Ezzekkel a fiúkkal elég rövi időn belül szakít"

Mert addigra kiderül, hogy nem szeretik őt.

2022. márc. 15. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez a felnőtt párkapcsolat kategória, de a fogalmazásod és meglátásaid alapján te max 13-14 éves vagy, az meg még gyakorizni se gyakorizhat, pláne ebben a rovatban.

Ha meg elmúltál 18, akkor meg szállj magadba, és ott a megoldás.

Ha esélyt ad, az baj, ha nem ad esélyt, akkor az. :D

2022. márc. 15. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudunk, sőt pont, hogy örülünk, ha időnként belebotlunk egy normális pasiba, akivel megvan a kölcsönös érdeklődés, tisztelet és bizalom.
2022. márc. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!