Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek női MGTOW személyek is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek női MGTOW személyek is?

Figyelt kérdés
Nekik van elnevezésük?
2022. márc. 14. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nők nem tudnak saját útjukat járó férfiak lenni
2022. márc. 14. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
WGTOW
2022. márc. 14. 12:26
 3/10 A kérdező kommentje:
1-es és saját útjukat járó nők tudnak lenni?
2022. márc. 14. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még mindig nem tiszta, mitől járják a saját útjukat, akármilyen neműek is.
2022. márc. 14. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Attól járják a saját útjukat, hogy nem a társadalomnak akarnak megfelelni hanem saját maguknak.
2022. márc. 14. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:

#4 Nekem sem tiszta, az lenne a lényege elvileg h magukkal foglalkoznak de mást se csinálnak mint a nőkkel foglalkoznak 🤔🤷🏻‍♂️

#3 tudnak igen, de a men going kezdetű röviditésre reflektáltam

2022. márc. 14. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ez elég semmitmondó definíció.
2022. márc. 14. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor szerintem én ilyen vagyok :'D
2022. márc. 14. 13:34
 9/10 Laylah ***** válasza:
100%

"Attól járják a saját útjukat, hogy nem a társadalomnak akarnak megfelelni hanem saját maguknak."

Akkor én is WGTOW vagyok. Ebben a kontextusban egyáltalán nincs benne, hogy közben ne lehetne párkapcsolatom.

2022. márc. 14. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség az egész MGTOW, úgy, ahogy van. Szükségből erényt csinálni, lúzer dolog. Ha meg így akarsz élni, akkor mondd azt, hogy agglegény vagy és kész. Nincs ezzel baj, nem lenézendő. De ilyen mozaikszavakat kitalálni rá, az hülyeség.

Egyébként egy nő sokkal nehezebben tudná a saját útját járni egyedül, mint egy férfi.

És az nem is lehet MGTOW, mert ugye az M az Men, tehát max WGTOW lehetne. De ez már aztán tényleg a hülyeség csúcsa, cifrázása.

2022. szept. 6. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!