Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intellektuális férfiak! Nektek nehéz intelligens barátnőt találni? Igényetek, hogy okos legyen a párotok, hasonló intellektussal, mint amilyenek ti vagytok?
Nem annyira nehéz.., az átlaghoz képest. Bár hozzám képest a mensa tagok is egybites baktérium szinten vannak. (Benne vagyok a csoportjaikban, mensa tag vagyok.)
Értelmet még az okosom közt is nehéz találni.
És ez semmi... igazi értékkel rendelkező ritka mint a 10 mérföldet meghaladó meteorbecsapódás.
Nagyon...nagyon nagyon nehezen de sikerült megtalálnom.
10-eshez annyit fűznék hozzá h az is nagyon érdekes h a női gyűlöletbeszéd minden formában engedélyezve van mindenhol, bármit bárhogyan írhatnak bárkiről, bezzeg ha egy férfi ki meri mondani akár csak n-betűs szót (nő) akk már gyűlnek tombolni.
15
Munkahelyem, volt egyetemi évfolyamtársaim és a rajtuk keresztül megismert emberek, tesóm baráti köre, akiket szintén főleg egyetemről, egyetemista közösségekből és hasonló közegből ismer. Menyasszonyomat mondjuk társkeresőn ismertem meg, de ott is árulkodó volt a bemutatkozása.
Azért nem olyan nehéz.
Én kétdiplomás informatikus vagyok, feleségem 2 diplomás mérnök.
Egyetem alatt ismerkedtünk meg.
Nem konkrétan csak hasonló intellektusú embert kerestem, de kényelmes, hogy tudunk beszélgetni mérnöki, logikai stb dolgokról
A női gyűlöletbeszéd eredete gondolom az, hogy a világban el van terjedve az a nézet, hogy a nők tisztességes, empatikus, kedves, tanult személyek. Míg a férfiak gonosz, buta, szexmániás, veszélyes alakok, akik bántják a nőket.
A kérdés már csak az, hogy miért éri meg a nőknek fenntartani ezt a képet? A válasz feltehetően az, hogy így mehet a felelősségáthárítás. Ha egy nőt sérelem ér, ő semmilyen módon nem hajlandó felelősséget vállalni. Ő úgy gondolja, nem felelős a saját életéért. A női gondolkodásban a nő nem hibás, csak áldozat, és a neme miatt megkülönböztetett figyelet igényel.
Már kezdem azt gondolni, hogy ezt a rovatot sem az incelek süllyesztették le (azok mindig ugyanazokat az sablon kérdéseket írják ki), hanem a nők (tisztelet a kivételnek) . Ők azok, akik a legnagyobb gyűlöletbeszédet írjak, akik féregnek, nyomorultnak neveznek másokat, mert rossz az életük, és jól érzik magukat, ha bántanak másokat.
"mert intelligens férfi és intelligens nő között előbbiből van több"
A helyzet az, hogy az utóbbi években a nők jobban teljesítenek az IQ teszteken.
#12:
Semmilyen gyűlölet beszédet nem írunk, csak már mindenkinek tele a töke azzal, hogy reggeltől estig ontjátok magatokból az idióta kérdéseket, ócsároljátok a nőket, de ha rátok szólnak egy rossz szót, akkor meg vagytok sértve és csodálkoztok, hogy miért is.
E kérdés alatt is hányjátok ide a sz.rságokat, hogy buták a nők....
Nézzetek már magatokba! Nem véletlen vagytok egyedül. Kiállhatatlanok, frusztráltak vagytok és ostobák.
AKi meg valóban intelligens, az olyan körökben mozog, szóval fog találni hasonló csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!