Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a hülye hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye hogy így gondolkodom?

Figyelt kérdés

Nekem mindig fura az hogy ha valaki könnyen tud párt taláni. Nem értem hogy lehet mindig megszeretni valakit.

Velem most az történt hogy párszor találkoztam egy lánnyal én már kezdem megszeretni erre másik fiúval jött össze. Nagy csalódást okozott, mert a viselkedéséből úgy gondoltam ő is megszeretett engem. De még sem. Egy párkapcsolatnál nem a szeretet lenne a fontos?

Vagy ez a lány lehet nem komoly kapcsolatot keresett?

Nem értem ennek az okát.

2022. márc. 9. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pár találkozás alatt nem lehet megszeretni valakit. Az még csak az ismerkedés ideje. Különben is bárki bármikor kiléphet.
2022. márc. 9. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Pojáca!
2022. márc. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!