Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért alakult ki az hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki az hogy a nők többsége csak az idősebb férfiakkal áll szóba?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről?
2022. márc. 8. 08:03
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

[link]

Szívesen.

2022. márc. 8. 10:10
 22/48 anonim ***** válasza:

Azért a korkülönbség-gyűlölőket is bírom. Elmondják, hogy nekik a max. pár év a preferenciájuk, dobálgatnak statisztikákat is, de azokkal szemben nem toleránsak, akik esetleg a tőlükétől eltérő preferenciával rendelkeznek.

Vagy érdekes ha a kort nézzük akkor elvárnák, hogy mások statisztikák alapján válasszanak párt maguknak, de ha belemennénk ezer más dologba, ami alapján statisztikát lehet készíteni a párválasztással összefüggésben (pl. a kékszeműek megcsalósabbak, ezért barna szemű párt válassz), akkor azt már nem vennék figyelembe, hiszen az nem illik bele a világképükbe.

2022. márc. 8. 10:16
 23/48 anonim ***** válasza:
#13 Épp ez az! Te bizonyítod, hogy se te, se a barátod nem tudtátok biztosan mit akartok. Sok hozzád hasonló még büszke is rá, hogy én voltam már eljegyezve... Ennyit ér tizenévesen. Tizenévesen tapasztalatokat szerzünk (vannak szerencsés kivételek, akik megtalálják a párjukat, de nyílván sokkal kevesebben). Ehhez képest az én barátaim, ismerőseim, és én is egyszer jártunk jegyben, és azzal házasodtunk is össze. 30 előtt. Nem férfiak és nők közti különbséget kellene nézni, hanem felnőtt gondolkodású, felelősségteljes emberek és éretlenebb gondolkodású, felelőtlenebb emberek közti különbséget.
2022. márc. 8. 10:23
 24/48 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Én szívesebben beszélgetek a korosztályommal.
2022. márc. 8. 10:28
 25/48 anonim ***** válasza:
19%

Tudja mit kell csinálni egy nővel! Kiélték már magukat! Szetetnének gyereket, csaladot, es ehhez eloteremtették az anyagi feltételeket is!

A korimbeli férfiak még bulikázni akarnak, és nem elkötelezödni! Koszonom, nekem tökéletes egy 40es, egzisztenciával rendelkező pasi

2022. márc. 8. 10:30
 26/48 anonim ***** válasza:
27%
26, a gyermekvállaláshoz szükséges anyagi feltételek 50 %-át neked kell előteremteni, lévén, hogy fele részben a te gyereked lesz. Nekem meg szempont, hogy ne akarjon kölyköt, vagy már felnőttkorú gyereke legyen, akit nem kell sem dadálni, sem tartani.
2022. márc. 8. 10:38
 27/48 anonim ***** válasza:
75%
26os, a 40es pasik tobbsege cagy keson ert es 30 evesen ugyanolyan bulikazos gyerekagyu volt mint akiket most lenezel, vagy ha komoly gondolkodasu volt, akkor meg elvalt es esze agaban sincs most megint komoly kapcsolatba kerulni es vergodni egy olyan nővel, akinek meg nincs tapasztalata hazasaggal, gyerekkel. Vannak persze akik fiatalabbat keresnek, ok jellemzoen ujra akarjak kezdeni es mikozben ok semmit nem valtoztak, megint az uj notol varjak a csodat.
2022. márc. 8. 10:45
 28/48 anonim ***** válasza:
49%
Maradok a korosztályomnál és az összes barátom így van ezzel. Lehet, hogy 30 fölött nagyobb sláger a korkülönbség, huszonévesen biztos nem
2022. márc. 8. 14:32
 29/48 anonim ***** válasza:
27, olyan is van, de biztos nem mindegyik ilyen.
2022. márc. 8. 14:34
 30/48 anonim ***** válasza:
43%
28. Mit értesz korkülönbség alatt? 5-7 év még belefér?
2022. márc. 8. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!