Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szóbahoznátok a randit?
Van egy 25 éves srác, 1x találkoztam eddig vele, a tali óta már sokszor beszéltünk msn-en, keressük egymás társaságát.
Viszont újabb tali nem kerül konkrétan szóba, csak célozgatások néha. De abszolút azt érzem a fiú részéről, hogy nem vagyok semleges neki, hiszen akkor szerintem nem is jelentkezne.
Szerintetek szóbahozhatom? Vagy hogy célozgassak finoman? Vagy azzal rámenősnek tűnnék?
21/L
Köszi a válaszokat, még jöhetnek.:))
Annak örülnék a legjobban, ha nem nekem kellene. xD
Esetleg célozgatni nem lehetne valahogy? xD
A barátommal lassan fél éve vagyunk együtt.
Előtte sokszor találkozgattunk, persze mindig én voltam a rámenősebb, mert ő csak egy barátként kezelt.
Majd szülinapom ünneplésekor összejöttünk, azóta is boldogok vagyunk! :) Reméljük örökké.;)
15/L
Nálam már volt úgy hogy a csaj tette fel hogy talizhatnánk valahol, ebben nincs semmi gáz ha a csaj kezdeményez. Nyugodtan hozd fel neki te a témát....
20/F
Ha az első találkozót ő kezdeményezte, akkor szerintem nem éri halogatni azt, hogy most te kezdeményezz =) A fiúk is pont olyan félősek, mint sok lány, bizonyos helyzetekben.
Úgyhogy, sok sikert =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!