Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Nektek milyen korosztály udvarol? Tudtok egy intervallumot mondani korban?
9
Ez olyan kanokra igaz, akikkel soha a qrva életben nem állnék le, az ő véleményük meg nem igazán számít, mert a szememben nem minősülnek férfinek bocsi
Szijja Bazsi! ☺️ Hol jártál te hóhányó? 😊
A huszas éveimben már foglalt voltam, húszévesen jöttem össze azzal akivel 38 éves koromig voltam, a gyerekem is tőle született, de harminc felett. Ő idősebb volt. Klasszikusan "udvarolni" idősebb ügyvéd bácsik tudtak 23 éves koromig, mert egy közjegyzőnél dolgoztam addig, aztán költöztem külföldre a páromhoz. Aranyosak, kedvesek voltak, a névnapomra virágot hoztak, ilyesmik (nem kollegák hanem ügyfelek akik jártak hozzánk, az irodában csak nők voltunk). Akik meg megnéztek, illetve próbálkoztak szórakozóhelyeken, azok mindenféle korosztály voltak (már akik ilyen helyekre jártak, úgy negyvenig). Ugyanez most is, 41 vagyok. Onnan fogom tudni, a tükörképemen kívül, hogy öreglányosodom, hogy a bácsik már nem fognak megnézni. Amíg megnéznek addig nincs gond :D A jelenlegim harmincéves, három éve vagyunk együtt.
Akik nézegetnek, ugyanazok mint a huszas éveimben. Huszastól ötvenesig.
Istenem, teljesül az valaha, hogy profilkép lesz a regisztrált tagoknak itt? :D
Valahol az az érzésem, ez az arctalan megkeseredés pár hozzászólótól valami kegyetlen külsőt rejthet. :D
50 éves is udvarolt már nekem. De a legtöbb pasi 30 körüli.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!