Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, hogy könnyede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy könnyedebb témákra is vágyom? Szeretném ha működne...de csak a politikáról, történelemről, gazdaságról, pénzügyekről tud beszélni. Minden egyéb téma/témaváltás látványosan untatja, ha másról beszélek,néha mintha nem is figyelne.

Figyelt kérdés

Eddig nem sokat beszélgettünk, kolléga, de nem vagyunk közvetlen munkatársak. Egy jó ideje próbál közeledni, de elég félénken csinálta. Amennyit eddig munkahelyen beszéltünk nagyon szimpatikus férfi, de most így a randik után..nem tudom. Elgondolkoztam, hogy lehet velem van a baj, hogy nem feltétlen lelkesít több órán keresztül a fenti témák bármelyike. Plusz érzem, hogy a lelkesedése által neki lényegesen árnyaltabb, mélyebb tudása van ezeken a területeken, míg én más területeken vagyok műveltebb.Nyitott vagyok én mindenre, de szeretem, ha egy randi személyesebb dolgokról is szól. Plusz nem tudom mennyire normális, ha nem figyel annyira rám, amikor ,,hétköznapibb" témát hozok szóba. Mintha állandóan egyfajta ,,értekezést" kellene folytatni, hogy érdekes legyek számára.

Szerintetek mit csináljak?

2022. márc. 3. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is olyan típus vagyok, mint ez a pasi, csak nőben. Mit takar pontosan, hogy látványosan untatja a mondandód?
2022. márc. 3. 17:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt hiszi, ez imponál neked. Okosnak tart és azt kepzeli, ez kell neked.
2022. márc. 3. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!