Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebben az esetben továbbra is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben továbbra is szeretnél találkozni vele?

Figyelt kérdés

Baráti társaságon keresztül megismertem egy tőlem 5 évvel idősebb nőt.

Tegnap felvetettem neki, hogy a hétvégén beülhetnék egy kávézóba kettesben, amire azt volt a válasza, hogy "kedves aranyos intelligens [, további pouitív jelzők]" vagyok, de a korom miatt nem hiszi, hogy kapcsolat alakulhatna ki közöttünk, mert 5 évvel fiatalabb vagyok nála.

Elmondtam neki a véleményemet erről, ami ellentetes az övével, hogy 5 év a nő javára szerintem nem a világ vége, meg csak egy kávéra gondoltam, hogy nem fogom egyből feleségül venni.

Hazaértem, eltelt 2-3 óra, és rám írt, hogy "max egy kávé".

Ezek után te továbbra is szeretnél vele találkozni? Mert nekem ettől már el is ment a kedvem tőle. Nem azt mondom, hogy ugráljon örömében, de szerintem ez úgy hangzik, mintha szivességet tenne nekem, hogy "oké, ha nagyon szeretnéd max egy kávé".

Mit gondolsz erről?

20f, 25n

2022. febr. 28. 11:35
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Vagy én értem félre, és ez nem volt leereszkedő/nem annak szánta?
2022. febr. 28. 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg nem leereszkedés, hanem átgondolta. Nyomulni nem akart, de elfogadta a randi meghívást. Szerintem egy találkozót mindenképp megér.
2022. febr. 28. 11:36
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem feltétlen leereszkedő, de egy kávét lehet megérne nagyon nagy vesztenivalód nincs. Egyébként akkor úgy is látod a viselkedésén/beszédén, hogy áll az egészhez.
2022. febr. 28. 11:39
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Lehetőséget lát benned, akármire is.
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
Nekem is leereszkedőnek tűnik, tuti nem taliznék vele.
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Még jó is lehet.
2022. febr. 28. 11:40
 7/15 anonim ***** válasza:
19%

Nem vagyunk egyformák, de az ilyen alázó, önmagát nagyra tartó nőktől én mindig is iszonyodtam, mer taszít a jellemük.

Az ő olvasatában ez: "miért fél minden férfi az okos, erős nőktől..."

Hát ezért, mert nem kívánom minden napomat algopirinnel kezdeni.

2022. febr. 28. 11:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy kávét megér hogy tudd mire számíthatsz!
2022. febr. 28. 11:50
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha FÉRFI lennél tudnád, hogy csak kéreti magát.

A női "nem", az igent jelent.

2022. febr. 28. 11:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Te magad mondtad, hogy csak egy kávéra gondoltál, nem fogod egyből feleségül venni.

Itt az alkalom arra a kávéra.

2022. febr. 28. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!