Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz lenne vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne vagy beírhatom a tinder BIO-ba ezt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nemsokára születésnapom lesz és gondoltam regisztrálok tinderre, hátha találok egy lányt akivel "ünnepelhetnénk" és az lenne a kérdés hogy mennyire lenne gáz ha ezt (vagy ennek a javított változatát) írnám be ilyen rejtett célzásként hogy "márciusban lesz a születésnapom ... Van kedved ünnepelni?"

Előre is köszi az építő válaszokért

2022. febr. 27. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Gáz
Rendben van
34 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas! Hány éves vagy?
2022. febr. 27. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"=szánalmasan gagyi módon próbálom elérni hogy valaki foglalkozzon velem, de ha mégis bekajálod a dumát akkor egy görbe este együtt, utána meg úgyse kereslek többet"
2022. febr. 27. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak ez nem érdekli a nőket. Senkinek nem fog megesni rajtad a szíve, senki nem lesz kedves, hogy jó, akkor odaadja magát neked. Viszont meg fogsz lepődni, hogy ettől függetlenül lesznek match-eid, csak épp nem szépekkel. Viszont ha ünnepelni akarsz, őket is be kell vállalnod, pontosabban csak azt vállalhatod be, akit dob a gép.
2022. febr. 27. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Igaz, nem vagyok fent egy társkeresőn sem, de amikor két napra regisztráltam (Fb) akkor a legvisszataszítóbb és legkínosabb dolgok, amiket láttam ott, azok a biok voltak. Ja, még talán a képeknél is cringebbek

26 L

2022. febr. 27. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz... érzelmi zsarolás, poénnak sem jó, és még olyan hatást is kelt, mintha kb. senkid nem lenne (se csalűd, se barát, se haver), akivel tudnál ünnepelni.
2022. febr. 28. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Persze sértődjetek csak meg és pontozzatok le az élettelen tinder biotokkal 😃 attól még igaz lesz, hogy gáz és egy épkézláb lány sem gondolja ezt vonzónak. Habár akik fent vannak ilyen oldalakon, bio nélkül is balra húzósak, mikor fent voltam, 1-2 kivétellel, mindenkit félre húztam😂😂
2022. febr. 28. 10:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat, mindenkinek megy a pipa és nem írok ki ilyet :)
2022. márc. 1. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!