Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23 évesen 10 partner soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen 10 partner soknak számít? N

Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 08:58
1 2
 1/14 nemaRendőrség ***** válasza:
33%
Igen, ez már a használt rongy, ribi kategória
2022. febr. 27. 09:04
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Valakinek igen, valakinek nem. Ha kíváncsi vagy az én véleményemre, nekem picit sok, de nagyban függ ennek a megítélése, hogy milyen ember vagy, meddig tartottak a kapcsolatok, milyen minőségben, és miért lett vége. Önmagában ez nem lenne kizáró tényező nálam egy 23 éves lánynál, de szeretném tudni mi hogy alakult, ha már tudom ezt a számot.
2022. febr. 27. 09:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyidőben?
2022. febr. 27. 09:13
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
Nőknél nem számít soknak. Van akinek összejön ennyi,egy fesztiválon.
2022. febr. 27. 09:13
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg úgy akarsz élni, ahogy az a fiúkáknak tetszik?
2022. febr. 27. 09:28
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Csináld úgy, ahogy mindenki: nőként felezd, férfiként duplázd a partnerek számát, ha bármikor rákérdeznek.
2022. febr. 27. 09:29
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
Igen.
2022. febr. 27. 09:37
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

Igen. Nekem 28 éves férfiként volt 25 partnerem és iszonyú soknak érzem. Ebből kb. 15 ráadásul olyan 1,5 év alatt jött össze még 21-22 éves koromban, amire egyáltalán nem vagyok büszke. Úgy érzem lelkileg elhasználtam magam ezekkel a buta kalandokkal. Azt kívánom bárcsak 1 partnerem lett volna, aki egyben a szerető társam is.

Egyébként nem csak kizárólag bulizós-piálós-ribiskedős rétegek léteznek, még ha a legtöbben csak ilyen embereket ismernek is (a ribiskedést nyugodtan lehet érteni a férfiakra is). Elég sok konzervatívabb neveltetést kapott, vallásos ismerősöm van és azokban a körökben a legtöbbeknek huszonévesen 0-1 vagy maximum 2 partnerük volt még. És egyébként ezt látom, hogy lelkileg is ez egészséges egy ember számára. Az össze-vissza kefélés kiöl az emberből valamit, ami aztán már soha nem jön vissza. De megértem, hogy aki most is a szex bűvöletében él, az ezt nem érzi át vagy kézzel-lábbal tiltakozik ezen gondolatok ellen.

2022. febr. 27. 10:00
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 39 évesen volt 6. De én azt mondanám, hogy tök mindegy. Egy életed van, éld úgy, hogy neked jó legyen. Ha le akarsz feküdni valakivel, akkor feküdj le. Ennyi. Nem kell a férfiaknak megfelelni.
2022. febr. 27. 11:18
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem, dehogyis. Engem abszolút nem zavarna.
2022. febr. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!