Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem?

Figyelt kérdés

Adott egy lány akivel randiztunk szombaton, szájra pusziig jutottunk, a randi nagyon jól ment, 4 órán keresztül randiztunk.

Vasárnap még beszéltünk, illetve még hétfőn is, akkor mondta, hogy hiányzom neki, és élvezte a hétvégét.

Kedden viszont nem beszéltünk csak messengeren azt is elvétve, szerdán pedig egyáltalán nem, a telefont mindig kinyomta, itt megkérdeztem, hogy ugye nincsen semmi baj, illetve megmondtam neki, hogy nyugodtan megmondhatja, ha nem szeretne tovább ismerkedni, mert akkor legalább nem kell feleslegesen próbálkoznom 😃.

Mondta, hogy nincsen semmi baja velem, csak nagyon fáradt, mert a munkahelyen sok kollégája kidőlt, és azért nem hívott vissza mert hazaérve egyből kidőlt, illetve azért nem vette fel, mert vagy dolgozott vagy utazott.

Ez volt kedden, szerdán még 1-2 üzenetet váltottunk, és csütörtökön beszéltünk utoljára reggel messengeren, azóta nem ír, csak beimádamozta amit utoljára írtam neki. A telefont pedig még mindig nem veszi fel.

Nem tudom mit gondoljak, mert van az mellett is érv, hogy még akar tőlem valamit, és az mellett is, hogy már nem. Nem igazán tudom, hogy mit csináljak.

2022. febr. 25. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%

Hát kérlekszépen...

Egyetlan randi alatt sikerült végigjárnod egy hosszú kapcsolat fázisait:

randi, fellángolás, csók, közöny.

Ez nekem nagyon laposnak tűnik. Én azt mondom, hagyd a csodába. Ha nincs meg a tűz, akkor megette a fene az egészet.

2022. febr. 25. 18:21
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
58%
Nyugivan. Pihen, az is kell neki? Milyen a munkarendje/helye?
2022. febr. 25. 18:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Azért fura, hogy ilyen keveset ír, mert eddig sokkal többször tudtunk beszélni munkaidő alatt is, és ha hívtam is akkor ha nem tudta felvenni, megírta, hogy mikor hívhatom utána, viszont mióta randiztunk az az után lévő 1-2 nap múlva mintha már nem akart volna tőlem semmit.

Aláírom, hogy lehet tényleg ennyire a munka vette el az idejét (12 órázik), de akkor megírhatta volna, hogy figyelj nagyon havazok a héten, ne lepődj meg ha nem írok vissza vagy valami.

2022. febr. 25. 18:22
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

3# Én azt vettem észre egyre több embernél, hogy nem nagyon veszi a fáradságot, hogy normálisan lekommunikálja a dolgokat. Inkább csak eltűnik, el-elmarad, nem ír vissza, láttamoz meg beszivez.

Becsülendő, aki ezt ÍGY leírja, hogy "figyu, ne lepődj meg most egy kicsit eltűnök, de majd írok" - és utána TÉNYLEG ír, és nem szar le.

2022. febr. 25. 18:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Persze megértem azt is ha tényleg ennyire a munka foglalta le, viszont folyamatosan online, ha annyira fontos lennék neki, gondolom legalább 1 üzit írna amikor tud, ha nem is veszi fel.
2022. febr. 25. 18:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5# Legyél türelmesebb. Adj neki egy kis időt. Ha ezután sem ír, akkor hagyd a p.ba
2022. febr. 25. 18:28
 7/13 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem, ha mondtam neki, hogy nyugodtan utasítson el, akkor miért nem írta le akkor, hogy bocsi nem téged kereslek, vagyhogy jól éreztem magam veled, de nincs meg a kellő vonzalom, miért kell ezt csinálni.

Illetve miért nem ghostingol akkor, mi értelme napi reagálni meg beszívezni amit írok neki.

2022. febr. 25. 18:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Mennyi időt hagyjak neki, arra gondoltam ha vasárnapig nem ír, akkor további sok sikert kívánok neki.
2022. febr. 25. 18:30
 9/13 anonim ***** válasza:
7# Mert te ráléptél a fékre. Ha eleve belengeted neki, hogy "ha nem, akkor nem", azt ő egy visszavonulásnak fogja venni.
2022. febr. 25. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hali.Véletlenül nem egy rendőr csaj??
2022. febr. 25. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!