Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért esik rosszul a nőknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik rosszul a nőknek, ha a randizások csak a szexre mennek ki?

Figyelt kérdés
Még akkor is,ha nekik is jó volt. Miért hisztiznek ezért?
2022. febr. 23. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
48%
#49. Bocsánat
2022. febr. 23. 17:14
 52/67 anonim ***** válasza:
0%
#51: Neked is nagy a szad. Most akkor 1 eve nem szexeltel?
2022. febr. 23. 17:14
 53/67 anonim ***** válasza:
100%
51-es. Én írtam, és közel sem magamra vonatkoztatva azt a választ. Még ha rohadt nehéz is ezt elhinni beszűkült látóképpel (ami az inceleknek is van), soha semmilyen problémám nem volt a csajozással, nem hazudtam senkinek kapcsolat szex miatt, még a "megvolt" kifejezést se használnám saját magamra vonatkozóan. Mégis itt vitázok azon, hogy ki és melyik oldal a hibás egy ilyen esetben... Hú, ez lehetetlen, hogy ez a téma érdekeljen, nem?
2022. febr. 23. 17:17
 54/67 anonim ***** válasza:
48%
Mert ők nem csak szexet akarnak. Arra ott van egy vibrátor is, meg millio másik kan is.
 55/67 anonim ***** válasza:

52

Kérdésre nem válaszolunk kérdéssel. Nem ez a téma amit te írsz, a kérdező feltett egy kérdést, azzal kapcsolatban válaszoltam, vagyis kérdeztem.

56/67 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen elkeserítő itt olvasgatni, azt hiszem le kéne szokjak róla mielőtt pszichológusra lenne szükségem 😅
2022. febr. 23. 17:19
 57/67 anonim ***** válasza:

Mindeközben a kérdező nagyokat hallgat....

Kifejthetné bővebben, hogy akkor mi is történt valójában, ami a kérdését ihlette?

2022. febr. 23. 17:23
 58/67 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, azon lehet vitatkozni hogy mennyire hibás egy nő ha elhiszi a beetetést.

De az biztos hogy nincs rendben ha a férfi hazudik a szandekirol és ezzel atveri a nőt.

Ki a nagyobb bűnös? Szerintetek a nő? Ez komoly?

59/67 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egyébként miért kell már megint a nőkre kiélezni? Egy férfinak ugyanúgy rosszul esik, ha csak szexre használják, amennyiben ő többet is akarna.

Nyilván, ha én is csak szexkapcsolatot keresek, nem sértődök meg ilyenen, de az ilyet tisztázni szoktuk valamilyen módon mindig, mert úgy korrekt.

60/67 anonim ***** válasza:
0%
61-es. Azért, mert az nem gyakori, a férfit nem szexre szokták használni, hanem havernak.
2022. febr. 23. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!