Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért esik rosszul a nőknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik rosszul a nőknek, ha a randizások csak a szexre mennek ki?

Figyelt kérdés
Még akkor is,ha nekik is jó volt. Miért hisztiznek ezért?
2022. febr. 23. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem ha tetszik egy pasi, befekszek alá, szabad döntésem, ennyi.

De ha átkúrnak, azt nem szeretem, nagyon nem.

2022. febr. 23. 16:38
 22/67 anonim ***** válasza:
91%

Ez baromi jó, figyelitek a forgatókönyvet?

Incel pasik feltesznek egy kérdést, generálnak egy jó nagy vitát, utána pedig sírnak, mint a fürdős k....vák.

Halihó, nem mi rinyálunk, nekünk jut szex, amennyit akarunk, át sem kell baxnunk érte senkit.

N.

2022. febr. 23. 16:43
 23/67 anonim ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű: Azért nem, mert átkúrják őket. Van aki ezt keres, van aki azt de a lényeg hogy ezeket tisztázni kell.

Nyilván ha azt sugallod neki, hogy: “Úr isten, hozzátok a papot meg a tanukat a házassághoz!”, aztán meg reggel lelépsz és többé nem hall felőled, full jogosan esik neki szarul.

Ha úgy indítod hogy csak szex, belemegy és másnap elválnak útjaitok, nyilván más a helyzet, neki sem fog szarul esni.

Ui: bármennyire is tetszik, de komoly kapcsolatot keres, ne b.szd át.

34F

2022. febr. 23. 16:44
 24/67 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mondani bármit lehet. Ha elhiszi nekem, hogy a papot akarom hívni és emiatt fekszik le velem, akkor ennyi. Ez a beleegyezés kijátszása, nem történik erőszak. Persze nem szép dolog.
2022. febr. 23. 16:48
 25/67 anonim ***** válasza:
96%
Nem is erőszakról van szó, csak ha csak szexre mész és eljátszod a komoly kapcsolat lehetőséget, az átverés. Ha előre tisztázva vannak a dolgok, akkor semmi baj, ahogy azt előttem többen is leírták.
2022. febr. 23. 16:49
 26/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem hisztiznének, ha nem hazudnál nekik folytatást vagy komoly kapcsolatot vagy bármilyen egyéb jellegű érdeklődést.

Tudtommal azon még senki sem sértődött meg, hogy egy kósza baszás miatt találkozott valakivel és az is lett belőle, amire számított.

2022. febr. 23. 16:50
 27/67 anonim ***** válasza:
17%
Azt mondani se kell ugye, hogy ez nem történik meg minden nővel. Van akinek legalább egy minimális ismeretségre azért szüksége van, hogy elhigyje, hogy a másikkal együtt fog megöregedni.
 28/67 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Mert ugyan a szex fontos dolog, de nem csak abból áll egy férfi-nő kapcsolat. Rengeteg más, szintén dolog belefér a szex mellé - feltéve, hogy adunk esélyt azoknak a dolgoknak is kibontakozni. Nem csak nemi szervekből áll az ember.
 29/67 anonim ***** válasza:
0%

#22: De szepen kihagytad a forgatokonyvedbol, hogy sokfele ember ir ki kerdest, mindnel rinyaltok, aztan mindnel rinyaltok, hogy ezt valaki leirja es rinyaltok, hogy a pasik rinyalnak.

Ja es termeszetesen nektek mindenki incel.

Haliho! Leirtam am, hogy van baratnom, ertelemszeruen nekem is jut szex es at sem kell erte senkit vagnom.

2022. febr. 23. 16:51
 30/67 anonim ***** válasza:
15%
Hát de ha ezek a férfiak nem hazudnának kapcsolatot, akkor a nők korántsem olyan biztos, hogy lefekszenek velük... Csak hogy ezt női részről minimális élettapasztalattal azért el lehet kerülni
2022. febr. 23. 16:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!