Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten meg lehet olcsón...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten meg lehet olcsón úszni a randizást?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. febr. 20. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha annyi pénzed sincs, hogy meghivj egy nőt vacsizni, mozizni, inkább ne randizz
2022. febr. 20. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ott ne lehetne? Rengeteg ingyenes program van.

Úgy ingyen, hogy egy liter benzin vagy egy bkk jegy ára se fér bele, úgy nehezen. De tegyük fel, hogy az az ezer forint egy hónapban egyszer nem ver földhöz, és akkor már meghívtad egy teára is.

2022. febr. 20. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Nekem inkább az a bajom, hogy sose tudom, hova menjünk....pénzem van rá! Ötletek jöhetnek

..

2022. febr. 20. 12:48
 5/8 anonim válasza:
67%
Sétálgatás ingyen van pl.
2022. febr. 20. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a legutolsó randin (amiből nem lett semmi) olyan 4000-ret vertem el. De a nő részét is álltam, mert kész úriember vagyok.

Ha ennyitől beszakad a pénztárcád ott gondok vannak.

2022. febr. 20. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Olcsó alatt mit értesz? 2.000 Ft és alatta?
2022. febr. 21. 06:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdés, neked mi olcsó.

Azért nem mindegy, hogy mondjuk 500 Ft-ot sem akarsz kiadni, vagy azért mondjuk pár ezer Ft belefér. Előbbi necces, mert még ha kirándulni mentek, akkor is azért illik készülni vmi rágcsával vagy üdítővel, vagy fagyi... ha 1-2-3000 Ft még oké, akkor azért meg lehet oldani. Pl. elmentek egy kevéssé puccos, de azért nem lepukkant presszóba, teázóba, akkor ki lehet hozni 1-2 pohár innivalót / fő, vagy tavasz közepétől, nyáron, kora ősszel, vagy időjárástól függően elmentek piknikezni, kirándulni, sétálni.

2022. febr. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!