Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tapasztaltok a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tapasztaltok a magyar nőkről Angliában? Jobban csípik az angol pasikat mint a magyarokat?

Figyelt kérdés

Négy haverom magyar barátnője cserélte le őket angol hapsira.

Az angolok magasabb értéket képviselnek a szemükben?

2022. febr. 18. 10:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%
10# Lehet, hogy ez a kulcsa annak, hogy széthintsük magjainkat a világban/teleszüljük a világot ;)
2022. febr. 18. 11:37
 12/23 anonim ***** válasza:

10.

Ja, és ezért vonzóak a magyaroknak a tipikus belterjes népek, mint az echte angol vagy a japán. (Esetleg redneck amcsik?)

2022. febr. 18. 11:44
 13/23 anonim ***** válasza:

12# Jó kérdés, Edricus. Keresem a magyarázatot. Éltem külföldön, máshol nyomát sem látom ennek a jelenségnek, alapvetően mindenki a saját népéből keres párt, nem dívik a külföldiekkel lógás. Talán van ennek valamiféle nemzetkarakterológiai vonatkozása. Nem tudom.

De ezt a külföldiekre tátott szájjal nézést sehol nem láttam eddig, csak idehaza.

2022. febr. 18. 11:48
 14/23 anonim ***** válasza:
12# Nyilván európai népeket értek most külföldiek alatt. Primitívebb törzseknél talán még fellelhetjük ezt az attitűdöt.
2022. febr. 18. 11:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Egyébként nem csak az angolokra buknak nagyon a magyar nők de beszámolók szerint az osztrákokra, németekre, hollandokra, dánokra, svédekre, írekre, skótokra, norvégokra. Valamiért a pénzesebb és angolszász illetve skandináv népek fekszenek nekik. A magyar pasik meg? Jelenleg incelparadicsom van Magyarországon mivel a nők egy nagy aránya (főleg a legcsinosabbak) külföldi pasikkal kamatyol ezért a magyar top pasiknak felső átlag nőkkel kell “beérniük”, ezért az átlag pasik maradnak az alsó árlag vagy vagy csúnyácska nőkkel és a csúnyácska pasiknak már nem marad semmi a nőelszívás miatt (ami a nyugati ország incelproblémáját enyhíti de a kelet európain nagyon nagyot ront).
2022. febr. 18. 11:55
 16/23 anonim ***** válasza:

14.

Akkor ilyen erővel lehet az is a "magyarázat", hogy mivel a legtöbbünkben van ilyen-olyan vér, ezért gyakorlatilag a többi nép is a mienk, valamilyen szinten. Most csak kapásból nálam van a magyaron kívül, bizonyítottan: székely, lengyel, bajor, tót, kun. Teória a szerb/bosnyák (név és a születési adatok alapján), a beás cigány (családnak az a távoli ága, ahol mindenki muzsikus + vezetéknév), az izraelita vagy szász (név és a tény, hogy kereskedő volt Erdélyben), illetve a valami távol-keleti ázsiai.

Ha elég ideig keres a családfáján az ember, tuti belefut pár másik nemzetbe, ezért is hülyeség a nácik árjázása, mert olyan nincs. Ha mégis van belterjes nép, annak képviselői elég rondák (echte angolok, primitív törzsek) és egy idő után az immunrendszerük is elégtelenné fejlődik.

2022. febr. 18. 11:57
 17/23 A kérdező kommentje:
A magyar nők lehet a segítségükre futnak az angoloknak, hogy javítsanak a génkészletükön és ez a jelenség csupán a magyar nők önzetlenségére, önfeláldozására bizonyíték? Nem tudni.
2022. febr. 18. 12:00
 18/23 anonim ***** válasza:

16# Távol álljon tőlem, hogy ebből bármilyen messzemenő következtetést vonjak le, de alapvetően igen, ilyesmit sejtek én is.

Persze ezek nagy ecsetvonások, hangsúlyozom, ilyenkor nem egyénekről beszélek, mert egyén szintjén a párkeresést számtalan tényező befolyásolja.

15# Én maradok a nemzetkarakterológia szintjén, ezekbe a fejtegetésekbe már nem mennék bele. Szóval bocs, az ilyen eszmefuttatásokban már nem leszek a "társad".

2022. febr. 18. 12:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Abból generációból vagyok akik az EU csatlakozás idején világgá mentünk :) Én a külföldi páromhoz jöttem 2003-ban (nem Nagy Britannia) de nem ez volt a jellemző, egy ilyen ismerősöm sincs, párok vágtak neki a nagy kalandnak együtt, főleg Angliába és Írországba. Kapásból vagy tíz pár eszembe jut akiket ismerek. Vannak akik kint maradtak, vannak akik hazajöttek, sőt olyat is ismerek akik Angliában ismerkedtek meg de már hazajöttek együtt. Nincs olyan ismerősöm akinek brit párja lenne. Németországba, Ausztriába, Svájcba, Hollandiába költözött magyar párokat is ismerek, meg egy volt osztálytársam az USÁba emigrált, szintén a magyar párjával.
2022. febr. 18. 12:22
 20/23 anonim ***** válasza:
A magyar faj genetikailag alattvaló. Rühellem Niedermüllert, de ebben igaza van. Belénk van kódolva a szolgaság. Gyűlöljük saját magunkat. Saját magunk akarjuk a vesztünket. Ezért állnak össze a nők is mindenfélével, ezért haladunk azon az úton, hogy Cigányország legyünk. Ezt dobta a Sors.
2022. febr. 18. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!