Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szervezzek pizsamapartyt?
Figyelt kérdés
15F vagyok. Mindent szeretnék tudni.
Hogy néz ki egy pizsamaparty?
Kiket kell meghivni?
Kb hány ember az ideális?
Mit kell ilyenkor csinálni?
Lehet hivni nőket is?
Lehet inni vagy petárdázni egy ilyen partyn?
Meddig tart?
Hogy kell felöltözni?
Köszönöm a komoly válaszokat :D.
2010. szept. 11. 16:03
1/8 anonim válasza:
Pizsamás-kómás emberek mindenfelé
Akiket szeretnél
Amennyien még kényelmesen elfértek
Tévézni, enni-inni, hülyéskedni, etc.
Lehet, de ne gruppenparti legyen az egészből...
Petárdázni hülyeség
Ameddig akarod
Pizsamában szoktak lenni az eberek...vagy legalább kisgatyában.
2/8 anonim válasza:
akinek nincs pizsamája az meztelen van
3/8 anonim válasza:
Pizsama partit nem a csajok szoktak rendezni kb ált suliban?:D
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet. Pont ezért kérdeztem, hogy milyen az. Mert most hallottam, hogy van ilyen is. A petárdázást azért irtam mert általában szoktunk.
2010. szept. 11. 18:14
5/8 kkzz válasza:
Ez elég lányos dolog amúgy, a fiúk lanpartizni szoktak. Nem is értem, te nem gondoltál még arra, hogy kissé homáros dolog?
6/8 A kérdező kommentje:
Ma hallottam először a pizsamaparty-t, szóval nem tudtam, hogy ez valami csajos dolog. A LAN party pedig koczkáknak való :D.
2010. szept. 11. 19:16
7/8 anonim válasza:
NEM te debil! a Lan party a srácok hülyülése a pizsamaparty meg a csajoké. ennyi
8/8 A kérdező kommentje:
Ne debilezz nekem. Én azt hittem, hogy valami Wowos szarság. Bocsánat, de nem kell igy lebaszni az embert.
2010. szept. 11. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!