Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a csajoknak az infósok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csajoknak az infósok jönnek csak be, vagy olyan palijuk volt, akkor gold diggerek?

Figyelt kérdés
Sok lánytól hallottam, hogy "nekem nagyon bejönnek az infós pasik", amit nem értem. Más szakmát tanulók meg nem, vagy kevésbé. Tényleg az infósok lettek az alfahímek?
2022. febr. 17. 18:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az infosokrol mindig valami dagadt, pizzat zabalo hapsik jutnak eszembe, akik a tetejebe unalmasak is. (ne vedd magadra) Szoval nem :D nem hajtok rajuk
2022. febr. 17. 18:26
 2/21 anonim ***** válasza:
30%

Eh.

Szerintem egy picit mar atirodott a koztudatban az "infos" pasi kep.

Ugy 30 - 40 eve a nyakukban pendrive-nyaklanc es pendrive-csukloszorito, hosszu haju -8 dioptrias torrentezo meg linux kernel szerkeszto megszallottak voltak.

Na ok az igazi infosok.

Nem ezek a mai "haa megyek en infora mer abba sok a peenzz o de fasza lesz de programozni is csak az erettsegire tanultam meg de nem is erdekel me jo munkam lesz meg jonnek a csajokkk meg kulfold buliiii baaaskiii aaaz, nyujtsd a csuklod balukam ugy felszivom hogy lehet teged is eltuntetlekk"

Na ez kb egyenlo a pszichologus hallgatokkal akik azt sem tudjak mik akarnak lenni 10 ev mulva.

A csajoknak nem infos kell, hanem olyan pasi aki sok lehetoseg ad nekik, jo anyagi erzelmi meg mindenfele biztonsagot.

Lehet az infos, taxis, bolti elado ha havi 4 milkat keres meg meg ilyenek.

2022. febr. 17. 18:28
 3/21 anonim ***** válasza:
60%

Sok embert vonz az intelligencia, illetve lássuk be, mennyire idealizálva van, ha valaki reálos. Pl. ha te humán vagy művészeti beállítottságú vagy, akkor mondják is, hogy höhö, büfészak, meg bárki meg tudja csinálni. A suliban is arra képeznek ki, hogy ha te matekból véletlenül nem vagy jó, akkor nem lehetsz sikeres.

Mondjuk én annyira nem szeretem az infósokat, mert tény és való, hogy okosak, de sokuk fent hordja az orrát pont emiatt.

2022. febr. 17. 18:29
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Hol hallasz te ilyeneket?😂😂
2022. febr. 17. 18:29
 5/21 anonim ***** válasza:
73%

"nekem nagyon bejönnek az infós pasik"

szeretnék én is ebben az alternatív univerzumban élni amúgy

2022. febr. 17. 18:30
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Igen, mindenki aranyásó, aki nem ronda gyári munkás pasikkal akar összejönni. Megfelel?
2022. febr. 17. 18:31
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
4# Na vajon? Gy-vel kezdődődik és -akori kérdésekkel végződik.
2022. febr. 17. 18:32
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

#7:

Hát egyetemen tuti nem, az is fix.😂😂

2022. febr. 17. 18:33
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Büfészakos bölcsészként pont nem találkoztam még bejövős infós pasival. Felőlem kereshetnek milliókat, ha lenézők és nulla érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Nyilván nem az összes infós (vagy akár műszakis) pasi ilyen, de a bölcsészekkel sokkal inkább megvan az összhang. Hasonló hasonlóval i guess...
2022. febr. 17. 18:35
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy marha jó arcok az infósok, nincsen velük baj. Ahogy a reálosokkal sem összvissz. Szimplán a kérdés hülyeség.
2022. febr. 17. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!