Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Mi lenne a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mi lenne a véleményetek arról, ha egy randin a srác annyira izgulna hogy a poharat sem tudná felemelni úgy remegne az izgalomtól?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Azt hinném wc znie kell vqgy ilyesmi.

Ha pedig közölné is hogy izgul én pont nem az vagyok aki neki áll erősítgetni meg bíztatni. Nem vqgyok senki anyja haverja stb

2022. febr. 16. 17:54
 2/9 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
98%

Hát, semmi rosszat.

Én, aki amúgy azt modnom, totál magabiztos, nem nagyon lehet kizökkenteni engem semmivel, legbelül olyan zavarban voltam az első randin a férjemmel, alig mertem a szemébe nézni akár, úgy tettszett, meg nevetgéltem össze-vissza, mint akit bekentek nevetgéllel.

Csodálkozom, hogy lett második randi :D

2022. febr. 16. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Azt h önbizalom hiányos
2022. febr. 16. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Idegesítene.
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy elvonási tünetei vannak.
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Szánnám
2022. febr. 16. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Randin nem, de jártam már így, hogy a kezem beleremegett amikor hirtelen megjelent valaki aki nagyon tetszett.
2022. febr. 16. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Jó ideje már egy kicsit sem izgulok egy randin, de nemrég én is alig tudtam felemelni a csészémet. Nem én vagyok izgulós, hanem az a lány volt rám ilyen hatással.
2022. febr. 16. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Megitatnám. 😂 Na jó csak vicceltem. Szerintem elso reakciom az lenne, hogy megkérdezném jól van-e.

Hat nem tudom en elso randit nem etterembe kepzeltem meg en annyira nem is vagyok hive az ettermes randiknak.

2022. febr. 17. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!