Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet megcsókolni egy srácot? És lányként szabad-e kezdeményezni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 16:56
11/14 anonim válasza:
Kiszemeltet nem szokás lesmárolni. Illenék randiig eljutni!
12/14 A kérdező kommentje:
Hát randizgatas van, csak úgy értettem, hogy kinéztem magamnak, hogy tetszik és eddig jól alakul és nem kéne mellé nyúlni.
2022. febr. 9. 17:52
13/14 anonim válasza:
Én első randin kezdeményeztem a páromnál csók terén.( vacsi mellé ittunk egy pici bort és így elég nyitottá váltam :D )
Sétáltunk egymás mellett , én meg fel-fel néztem rá ( elég magas hozzám képest), mosolyogtam, a szemébe néztem. Aztán egyszer csak elnevettem magamat és odabújtam a mellkasához, őszintén megmondtam neki, hogy nem tudom mikor voltam utoljára ilyen felszabadult.( szakítottam előtte pár héttel, a volt kapcsolatom a végére nagyon rossz lett)
Nos ő ezek után felemelte az arcomat és megcsókolt. :D
14/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen, hát mi ugyanilyen magasok vagyunk :D. Mosolyogásal , szembe nézéssel sincs gond. Ja lehet oda kéne bújni, bor ivás után, mert anélkül nem megy nekem XD.( Nyilván érek hozzá, megölelem stb. de nem merem sokáig)
2022. febr. 9. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!