Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ti kavarnátok negyvenes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti kavarnátok negyvenes nővel? (bővebben)

Figyelt kérdés

Horváth Éva (csak természetesebb) kaliberű nőre gondolok, gyerek és család nincs. Nem csak szex (de nem is kifejezetten kapcsolat), de egy afféle barátság extrákkal, kötetlen 'baráti' randik, stb dolog.

Leginkább a 20-25 évesekre lennék kíváncsi. Más hogy látja ezt a helyzetet?

Igazából nekem adódott egy "lehetőség", már voltunk együtt szexuálisan és egyszer együtt ebédeltünk. Lekommunikálta, hogy nem keres kapcsolatot, de kedvel. Én sem akarok, valahogy mégis elég kettős érzések vannak bennem.

22/F

2022. febr. 8. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Roma es botox se jon be, az eletkor nem gond.
2022. febr. 8. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Most mi a kérdés?
2022. febr. 8. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
csak fehér nő! Üdv Vinetu 11 ker
2022. febr. 8. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre nincs szabály. Ha jól érzem magam és érdekes ez a dolog nekem akkor igen. De ha nem akkor nem. Szóval így nagyon a saját fejem után mennék. A lényeg, hogy ne azt tegyem amit tenni kéne, mert az a szokás. Szóval csak azért nem húzogatnám, mert elvileg mindenki azt csinálná. Meg csak mert nem szokás idősebb nővel, ezért még nem offolnám a dolgot.
2022. febr. 8. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kifizet, igen. 31f
2022. febr. 8. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdezö.Ha nem gond hogy nőkent válaszolok 40 es nő vagyok.Az én meglátásom az hogy ne az életkorával foglalkozz hanem azzal te hogy étzed magad vele, a tarsaságaban.A közös élmények szamítanak nem az amit más gondol.Van egy tőlem konkrétan 20 évvel fiatalabb fiúbaratom, jól megvagyunk és egy kicsit még tetszik is, ez szamít😃😊
2022. febr. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!