Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék fiút?
Hmm..
Tegyel egy lavorba bekaszemet es marhamajat, homokot es egy kis bazsalikomot, ontsd le domestossal, utana forralj fel vizet es a keverekbol 3 merokanalnyit tegyel a vizbe, sozd meg es tedd ki tanyerba. Enekelj el haromszor egy Lola szamot, utana lepkedd korbe a tanyert, gyujts gyertyat es fogyaszd el az addigra megkemenyedett varaszfozetet. 2 nap mulva ott lesz a fiud az agyad melett. Ez az atlagos tizeneves fiu kevereke, a szoke kekszemu herceget nem bazsalikommal kell csinalni hanem lo tudovel. Sok sikert.
;)))))
hát... bájital keverésbe nem vagyok jó én inkább a számítástechnikába na de mindegy
amit már mondott az első hozzászóló majd jön egy fiú...:D
ugyhogy ne agóddj...
lesznek jelenkezők:D:D:D de azért óvatosan
Ha már nagyon türelmetlen vagy: www.randivonal.hu :D
Én cak poénból regisztráltam fel, aztán el is felejtkeztem róla... mígnem egyszer csak jött egy laza levél egy sráctól, aki kb 2 napja volt fenn szintén poénból... hát gondoltam válaszolok neki... rá nemsokkal taliztunk is..szerelem volt első látásra:D Nagyon happyk vagyunk együtt:)
Nem gondoltam volna, h így találom meg a nagy Őt:) Ha gondolod, kukkants fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!