Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova hívjam el a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova hívjam el a lányt?

Figyelt kérdés

Még sosem volt randim. Hova szokás elhívni egy lányt első alkalommal? És miről szokás beszélgetni?

Nagyon izgulok. Úgy érzem nekem ez nem fog menni.

2022. febr. 4. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azért megkérdeztem mindig, hogy ha beülünk kávézni ide meg ide, az jó? Vagy szereted az ezt meg ezt? Itt isteni ezt meg ezt lehet kapni.

A lényeg, hogy nem kell hű de nagy dolgot szervezni, egy kávézás, vagy olyan hely, ahol lehet sütit enni, esetleg egy szelet pizzát. Nyugodt, beszélgetésre alkalmas hely legyen, ami mindkettőtöknek megfelel.

2022. febr. 4. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Séta, kávézó, teaázó, beülős cukrászda. Minden olyan hely alkalmas lehet, ahol van lehetőségetek beszélgetni, megismerni a másikat és nincs eldugott helyen, hanem más emberek között.
2022. febr. 4. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Attol fugg h mennyi penzt nem sajnalsz, meg mit szeretsz csinalni.

Ha klasszik, romantikus randit akarsz, akkor vacsora.

Ha low-cost, akkor seta a parkban.

Ha extrem akkor 20km tura a matraban 1500m szinttel.

Mirol beszelgess? Tegyel fel jo kerdeseket. Mindenki, de a nok kulonosen szeretnek beszelni magukrol. Szal hagyjad hagy beszeljen.

2022. febr. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!