Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi nő akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nő akit nem az érdekel, hogy ki vagy és milyen vagy hanem, hogy milyen munkát végzel, milyen izgi dolgokat csinálsz szabadidődben stb?

Figyelt kérdés

Online ismerkedésnél szinte az összes csak erre hajt a külső mellett.

Annyira kiábrándító. Mint valami legyek akik ellepik a szhart.

2022. febr. 3. 23:21
 81/96 A kérdező kommentje:

79

De sunyi dumád van. Azért szereted a szüleid mert egyrészt a szüleid és mert szeretnek téged. A szeretet kölcsönös valami és nem feltételekhez kötött, vagyis az egyedüli feltételen a viszonzott szeretet. De hiába magyarázok neked, nem fogod felfogni mert ilyesmit még nem tapasztaltál meg és nem is vagy rá képes.

2022. febr. 4. 20:26
 82/96 anonim ***** válasza:
95%

Ha azért lesz bárki felszínes, érzéketlen, számító és rideg, mert szívesebben van hasonló érdeklődésű és jellemű emberek társaságában, örömmel viselem ezeket a jelzőket. ;)

Ha zavar, akkor ne foglalkozz velünk. Én se foglalkozok a TikTok celebekkel vagy a kondis majmokkal. Nincsenek hatással az életemre, minek húzzam fel magam rajtuk?

2022. febr. 4. 20:27
 83/96 A kérdező kommentje:

82

Ha azért lesz bárki felszínes, érzéketlen, számító és rideg, mert szívesebben van hasonló érdeklődésű és jellemű emberek társaságában, örömmel viselem ezeket a jelzőket. ;)"

Nem ezért, hanem mert képtelen igazán szeretni, hisz a szerelem, szeretet spontán alakul ki és nem megtervezik azt. Pont ez a fajta tervezettsége a dolognak bizonyítja, hogy nem valós csak színlelt.

2022. febr. 4. 20:29
 84/96 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, más meg téged nem tart jó tulajdonságúnak. Minden ember más, ezt kell tiszteletben tartani. Engem is zavar sokféle ember, de nem fordítok ekkora energiát arra, hogy elmondjam, szerintem milyen szarok (kiv. súlyos esetekben - azért pl. egyetérthetünk abban talán, hogy pedofília, gyilkosság, állatkínzás azért rosszabb meg nagyobb ellenállást érdemel társadalmi szinten, mint egy nő vagy férfi, aki szereti, ha van 1 vagy 2 közös hobbija a párjával)... hanem nyugtázom magamban, hogy "vele sem illek össze, legyen boldog azzal, akit keres, én is tovább keresek"... persze, frusztráló lehet, ha megint nem jött össze egy párkapcsolat, de ez így van rendjén, nem mindenkivel fogsz összejönni, aki megtetszett, mert nem mindenkivel passzoltok egymáshoz.
2022. febr. 4. 20:30
 85/96 anonim ***** válasza:

Látom nem értetted meg, amikor leírtam, hogy hamarabb kezdek vonzódni egy hasonló érdeklődésű és jellemű személyhez. Pedig azt hittem a festős példa elég egyértelmű. A 11 éves unokahúgom megértette. :/

2022. febr. 4. 20:32
 86/96 A kérdező kommentje:

85

A jellemmel nincs baj, az legalább a személyisége része. Az érdeklődésébe pedig nem lehet beleszeretni.

2022. febr. 4. 20:34
 87/96 anonim ***** válasza:
91%

83: de kérdező, senki nem mondta, azt, hogy bárkivel összejövök vagy beleszeretek, aki hozzám hasonló érdeklődésű. Hanem azt, hogy tudom, hogy azzal lennék boldog (voltam olyan párkapcsolatban, aminek a végén egymás mellett bambultuk a tévét, és nem volt közös témánk...)... ezért előreszűrök, elővigyázatos vagyok.

A másik meg az, hogy rövid idő alatt nem szerelem alakul ki, hanem csak vonzalom. A szerelem, szeretet akkor alakul ki, ha már a másikat jól megismertem. Az meg sztem nem undorító számítás, hanem észszerű elővigyázatosság, hogy olyan embernek hagyom, hogy olyan közel kerüljön hozzám, hogy a vonzalom szeretetté át tudjon alakulni, akivel nagyobb valószínűséggel leszek boldog és lesz tartalmas, élményekben, beszélgetésekben, érzelmek gazdag kapcsolatom.

2022. febr. 4. 20:34
 88/96 anonim ***** válasza:
94%

Ezt eskü nem értem. Ha nem szabad megkérdezni hogy mit dolgozol és mit szeretsz csinálni a szabadidődben, akkor mit szabad megkérdezni? A hivatásod (vagy csak munkád) és a hobbijaid az te vagy. Ha nincs hivatásod és csak egy biorobot vagy, és a szabadidődben csak döglesz és létezel, rosszabb esetben csak játszol a gépen, akkor az vagy te, és van akiknek ez nem pálya.

De komolyan, megválaszolnád hogy miről szabad veled beszélgetni? Hogy hova szeretnéd tenni, meg hova élvezni?

2022. febr. 4. 20:35
 89/96 A kérdező kommentje:

88

Meg szabad kérdezni ezeket, de a gond itt az, hogy nem rögtön bezárni a csevegést és tiltani az illetőt amiért leírja, hogy mi a hobbija és foglalkozása, amit ti nők elég gyakran csináltok, talán babonából, vagy ne tudom, de sok értelme nincs. Hanem megkérdezni hogyan éli meg ezt meg azt, milyen élményt nyújt neki stb. Tehát, hogy ő érdekeljen a francba is bele ne az a nyamvady tevékenység. Ezek alapvető emberi dolgok. Miért nem lehet emberi módon és nem robot módjára ismerkedni?

2022. febr. 4. 20:58
 90/96 anonim ***** válasza:
91%

"Megint csak azt tudom írni, hogy nem tudom mi köze a szeretetnek ahhoz, hogy milyen érdeklődési köre van."

Akkor fejtsd ki, miért is lehet szeretni valakit. Mert szerint azért, mert jól érzem magam vele, hasonlóak vagyunk, szeretjük közösen eltölteni az időt, számíthatunk egymásra, vonzódunk egymáshoz. De ha a végzettségben, munkában, szabadidő eltöltésben túl a nagy a különbség, akkor nem lesz közös pont, nem sokáig fogja húzni a pár együtt.

AMúgy hol vannak azok a remek ex barátnők, akik kedvéért elmentél ide-oda?

2022. febr. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!