Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi nő akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nő akit nem az érdekel, hogy ki vagy és milyen vagy hanem, hogy milyen munkát végzel, milyen izgi dolgokat csinálsz szabadidődben stb?

Figyelt kérdés

Online ismerkedésnél szinte az összes csak erre hajt a külső mellett.

Annyira kiábrándító. Mint valami legyek akik ellepik a szhart.

2022. febr. 3. 23:21
 71/96 A kérdező kommentje:

70

Megint csak azt tudom írni, hogy nem tudom mi köze a szeretetnek ahhoz, hogy milyen érdeklődési köre van.

Anyukádat azért szereted amiket főz? Vagy amiket olvas? A bárataid azért szereted amik iránt érdeklődnek? Ezek szerint egy hegedűsnek csak hegedűs barátai és ismerősei lehetnek, nagybőgőssel leállni már semmi értelme nem fog működni a kapcsolat. Á, mondom nem értem ezt a gondolkodást. Ez minden csak nem szereteten alapuló viszony.

2022. febr. 4. 20:14
 72/96 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, meglehet arról a véleményed, hogy ki kényszeres meg OCD-s... de ha az, és neked úgysem lenne szimpatikus, akkor meg miért vekengesz azon, hogy az a nő nem akar veled összejönni? Meg hogy megkérdezi a hobbid... ha amúgy sem lenne jó, nem édesmindegy? Vagy te is az a típusú pasas vagy, hogy "ameddig tetszik nekem a cica, addig ismerkedésig mindegy, utána, ha nem úgy viselkedik, ahogy nekem tetszik, hisztizem / átnecelem?
2022. febr. 4. 20:14
 73/96 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, azért jobb esetben a szüleinket is azért szeretjük, amilyenek és ahogy viselkednek velünk, és nem azért, mert ők nemzettek minket. És a barátok sem úgy választjuk, hogy "na te a barátom leszel, és a barátod is maradok, mindegy, milyen vagy". Igen, azért akár tudatosan, akár tudat alatt, de hozzánk hasonlót keresünk barátnak, olyat, akivel lehet közös élményeket szerezni. Nemhiába akkor morzsolódnak le a barátok, akkor szakadnak meg barátságok, amikor elkezdenek megváltozni a prioritások meg bizonyos hobbik, társaságok megjelennek valamelyiknél.

Ezt nem kisarkítva kell gondolni nyilván, hogy "minden hobbimat szeresse", de azért az nem árt, ha van 1-2 közös... amiről lehet beszélni, nem untatom a másikat, az se udvariasságból hallgat ásítozva.

2022. febr. 4. 20:17
 74/96 A kérdező kommentje:

72

Azért mert sok az ilyen érzéktelen nő, akikkel nem lehet mély viszonyokat kialakítani csak amolyan együtt lógós, együtt tevékenykedős haveri viszonyt. Ez számomra sívár és nagyon kevés. Az érzelmi összefonódás fontosabb sokkal mint az együtt lovaglás vagy motorozás.

2022. febr. 4. 20:18
 75/96 A kérdező kommentje:

73

Hát nem tudom, nekem ahány haverom / barátom / barátnőm volt annyiféle volt mind. De lehet velem van a baj, mert a lelke, személye érdekel az embereknek és nem az, hogy mit csinálnak.

2022. febr. 4. 20:19
 76/96 anonim ***** válasza:
94%
74: de az miért zavar téged, hogy van ilyen nő? Akkor ne velük ismerkedj. Nem egymást keresitek. Neked is megvan a jogod az ideális kapcsolatról való véleményhez, másnak is megvan. Nehogy már a nőnek a hibája legyen az, hogy nem olyan a hozzáállása, mint ami neked szimpatikus... ismerkedésnél, amikor egymás felé 0, azaz nulla felelősségetek van. Nem kötelező vele ismerkednek, sem összejönnöd.
2022. febr. 4. 20:20
 77/96 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanaz, mint hogy mennyire lehet vele hosszú távon tervezni (vagyis azonosak-e a hosszú távú terveink) és hogy kompatibilisek vagyunk-e szexuális téren. Az, hogy annyira szeretem a barátomat, amennyire részben ezeknek a közös érdeklődéseinknek is köszönhetőek. Te nem tudod elképzelni, hogy mennyire szexi, amikor fest vagy a kedvenc festőjéről mesél. Számomra, mást simán halálra untatna.

Senki nem írta, hogy azonosnak kell lennie mindennek (vagy ha igen, idézd kérlek), hanem azt, hogy legyenek közös pontok. Nem mindegy, de elég ahhoz, hogy több kössön össze titeket, mint ami a Föld többi lakosához.

A szüleimmel és a barátaimmal teljesen más kapcsolatom van, mint a párommal. Más dolgokra épül és más dolgokra fut ki. Amúgy igen, a barátimmal is többnyire van pár közös érdeklődésünk és a legtöbbjükkel valamennyire hasonló jellemek is vagyunk, így könnyebben rezonálunk egymással és könnyebben megértjük egymást.

Harmadjára kérdezem: téged ez miért zavar?

2022. febr. 4. 20:21
 78/96 A kérdező kommentje:

73

Egyébként te nem szereted a szüleid. Te az a fajta vagy szerintem aki a szeretet feltételekhez köti, a feltétel nélküli szeretet számára ismeretlen fogalom. Kérlek ne csinálj gyereket mert szenvedni fog melletted. Súlyos megfelelési kényszere lesz és önbizalomhiányban és szeretethiányban fog felnőni.

2022. febr. 4. 20:21
 79/96 anonim ***** válasza:
95%
78: na, ezzel nem értek egyet. Szeretem a szüleimet - azért, amilyenek, amilyen személyiségek és ahogyan ezt felém kimutatják. Ezt a feltétel nélküli szeretetet ezotv-s dumát sosem szerettem, ezzel szokták megpróbálni azoknak a gyerekeknek a száját befogni, akit a szülei bántalmaznak, hogy "szeretned KELL, mert az anyád / apád". A szeretet általában feltételhez között... te is feltételhez kötöd - ahhoz, amit te "lélek"nek nevezel.
2022. febr. 4. 20:24
 80/96 A kérdező kommentje:

77

Harmadjára kérdezem: téged ez miért zavar?"

Ha nem zavarna nem tettem volna fel a kérdést. Másképp: azért tettem fel a kérdést mert zavarnak az ilyen emberek. Felszínesek, érzéktelenek, számítók, ridegek. És ezek nem jó tulajdonságok. A nem jó tulajdonságú emberek meg zavarnak. Ennyi. Remélem érthetően fogalmaztam.

2022. febr. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!